Η Schneider Electric ανακοινώνει το νέο Galaxy VS

 • Υψηλή πυκνότητα αποθήκευσης και ενιαία λύση rack που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των edge και καθοριστικής σημασίας εφαρμογών
 • Νέα τεχνολογία με ενσωματωμένες έξυπνες μπαταρίες που βελτιώνει τη διαθεσιμότητα και την ευελιξία
 • Μέχρι 99% αποδοτικότητα, μειώνοντας το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας 
 • Green Premium™ λύση για βιώσιμη επιχειρηματική απόδοση 
 • EcoStruxure™ Ready για απλοποιημένη παρακολούθηση και διαχείριση

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσίασε την πρώτη έκδοση του τριφασικού συστήματος Αδιάλειπτης Παροχής Ισχύος (Uninterruptible Power Supply – UPS) της σειράς Galaxy VS με ενσωματωμένες έξυπνες μπαταρίες. Το Galaxy VS είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό, αρθρωτό, εύκολο στην εγκατάσταση τριφασικό σύστημα UPS που σχεδιάστηκε για να καλύψει τις κρίσιμες απαιτήσεις ισχύος των IT, εμπορικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Το νέο τριφασικό UPS Galaxy VS 10-50 kW με ενσωματωμένες έξυπνες μπαταρίες, βελτιώνει τη διαθεσιμότητα με επιπρόσθετη ευελιξία και δυνατότητα παρακολούθησης της μπαταρίας, εφεδρικές συστοιχίες μπαταριών, και ικανότητα αυτόματης ρύθμισης της λειτουργίας φόρτισης. Επιπλέον, μειώνει την πιθανότητα ρίσκου εξασφαλίζοντας ότι τα κρίσιμα φορτία προστατεύονται πάντα με προβλέψιμους χρόνους εκτέλεσης και εφεδρικές μπαταρίες. Ακόμη, είναι μικρό σε μέγεθος χάρη στην ενσωμάτωση των μπαταριών στο ερμάριο του UPS, καθιστώντας το ιδανικό για τις μοναδικές απαιτήσεις του edge computing και των εφαρμογών αιχμής

Το Galaxy VS με ενσωματωμένες έξυπνες μπαταρίες, διατίθεται παγκοσμίως με εξαίρεση την Κίνα και την Ιαπωνία. Ανάλογα με τις απαιτήσεις ισχύος και του χρόνου λειτουργίας, διατίθενται δύο επιλογές ερμαρίων που προσφέρουν 10-50 kW (400V), 10-25 kW (208V) και 20-50 kW (480V), ενώ περιλαμβάνεται και η υπηρεσία start-up για εγγυημένη βέλτιστη απόδοση, ποιότητα και ασφάλεια του συστήματος. Το Galaxy VS παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2019 για εξωτερικές μπαταρίες που υποστηρίζουν 20-100 kW (400V / 480V) και 10-50 kW (208V).

«Με την εντυπωσιακή απόδοσή του, τις ενσωματωμένες έξυπνες μπαταρίες, αλλά και το γεγονός ότι είναι EcoStruxure Ready, το πιο πρόσφατο Galaxy VS αποτελεί μια καινοτόμο και ευέλικτη επιλογή για τους τελικούς χρήστες, τους διανομείς, τους συνεργάτες και τους διαχειριστές σε ποικίλα περιβάλλοντα, και ειδικά στο edge computing και στις υποδομές αιχμής», δήλωσε ο Christopher Thompson, Vice President 3 Phase Line of Business της Schneider Electric. «Με την ενσωμάτωση έξυπνων χαρακτηριστικών, όπως η ικανότητα αυτόματης ρύθμισης της λειτουργίας φόρτισης και η παρακολούθηση της θερμοκρασίας, το νέο Galaxy VS είναι η καλύτερη επιλογή για την επίτευξη αυξημένης προσβασιμότητας χωρίς τη μείωση της απόδοσης».

Επιπλέον οφέλη του Galaxy VS: 
 • Αύξηση διαθέσιμου χώρου: Το μικρό μέγεθος και η δυνατότητα πλήρους πρόσβασης από την μπροστινή πλευρά για συντήρηση καθιστά το σύστημα ιδανικό για περιορισμένους χώρους. 
 • Μέγιστη προσβασιμότητα χάρη στην αρθρωτή αρχιτεκτονική: Τα καίριας σημασίας εξαρτήματα του συστήματος έχουν κατασκευαστεί αρθρωτά για ταχύτερη συντήρηση και ανοχή σφάλματος.
 • Εξοικονόμηση κόστους: Παρέχει απόδοση έως και 99% όταν είναι στη λειτουργία ECOnversion της Schneider Electric, επιτρέποντας στους χρήστες να ανακτήσουν την αρχική τους επένδυση εντός δύο-τριών ετών μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας (ανάλογα με το μοντέλο).
 • Αυξημένος χρόνος λειτουργίας και απλοποιημένη συντήρηση: Τα καίριας σημασίας εξαρτήματα του συστήματος έχουν κατασκευαστεί αρθρωτά με σχεδιασμό για ανοχή σφάλματος. Έτσι το σύστημα είναι εφεδρικό στο εσωτερικό σε χαμηλά επίπεδα φορτίου, ενώ απαιτείται λιγότερος χρόνος για επισκευή.
 • EcoStruxure Ready: Εύκολη διαχείριση με προβολή της απόδοσης και της κατάστασης του εξοπλισμού παγκοσμίως, που υποστηρίζεται 24 ώρες το 24ωρο καθημερινά όλη την εβδομάδα από ένα γραφείο εμπειρογνωμόνων, χρησιμοποιώντας το προηγμένο λογισμικό διαχείρισης, EcoStruxure IT Expert και EcoStruxure Asset Advisor.
 • Πιστοποίηση Green Premium, που προσφέρει βιώσιμη επιχειρηματική απόδοση βάσει σχεδιασμού. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα: Galaxy VS.

Σχετικά με το EcoStruxure™ 
Το EcoStruxure™ είναι η IoT ανοιχτή, διαλειτουργική, αρχιτεκτονική και πλατφόρμα της Schneider Electric. Προσφέρει στους πελάτες προστιθέμενη αξία γύρω από την ασφάλεια, την αξιοπιστία, τη λειτουργική αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και τη συνδεσιμότητα, ενώ αξιοποιεί τις εξελίξεις στο IoT, το mobility, το sensing, το cloud, τα analytics και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για την επίτευξη της καινοτομίας σε κάθε επίπεδο. Επιπλέον, περιλαμβάνει τα συνδεδεμένα προϊόντα, τον τοπικό έλεγχο (edge control), τις εφαρμογές, τα analytics και τις υπηρεσίες. Με τo EcoStruxure έχουν πραγματοποιηθεί παραπάνω από 480.000 εγκαταστάσεις, με την υποστήριξη παραπάνω από 20.000 system integrators και προγραμματιστών, συνδέοντας πάνω από 1.6 εκατομμύριες συσκευές μέσω 40 ψηφιακών υπηρεσιών.

Σχετικά με την Schneider Electric
Στη Schneider Electric, πιστεύουμε ότι η πρόσβαση στην ενέργεια και στο ψηφιακό περιβάλλον αποτελεί βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Στόχος μας είναι να προτρέψουμε τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν την φιλοσοφία μας για αποδοτική χρήση ενέργειας και πόρων, εξασφαλίζοντας ότι ‘Life Is On’ παντού, για όλους και σε κάθε στιγμή. Παρέχουμε ψηφιακές λύσεις διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού για βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας και της βιωσιμότητας. Συνδυάζουμε παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διαχείρισης ενέργειας, αυτοματισμού σε πραγματικό χρόνο, καθώς και λογισμικό και υπηρεσίες συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες. Δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε ενεργά στη διάδοση των αμέτρητων δυνατοτήτων μιας ανοιχτής, παγκόσμιας, καινοτόμου κοινότητας που εργάζεται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους. 

Σχετικές πηγές: 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ