Η TÜV AUSTRIA ΗELLAS προσφέρει ιατρικό εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς»

Η TÜV AUSTRIA ΗELLAS προσφέρει ιατρικό εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς»

H TÜV AUSTRIA HELLAS, ο κορυφαίος oργανισμός Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων της Ελλάδας, ως ενεργός «πολίτης» της κοινωνίας και με πλήρη συναίσθηση των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυση των Δομών Υγείας και προσφέρει ιατρικό εξοπλισμό στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Με οδηγό τη φιλοσοφία της και με βαθιά υπευθυνότητα, η TÜV AUSTRIA HELLAS, συμβάλλει στον εθνικό αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί αυτή την περίοδο και στέκεται ουσιαστικά στο πλευρό εκείνων που δίνουν καθημερινά τη μάχη για την αντιμετώπιση της νόσου COVID-19. Αναγνωρίζοντας τις καθημερινές ανάγκες στη Δημόσια Υγεία, διαθέτει στο τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, περισσότερα από 2.000 τεμάχια προϊόντων που καλύπτουν άμεσες ιατρικές ανάγκες, όπως χειρουργικές και ffp2 μάσκες προσώπου, ολόσωμες φόρμες μιας χρήσης και γάντια νιτριλίου.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, μπροστά στην πρόκληση που όλοι μας αντιμετωπίζουμε σήμερα, με αλληλεγγύη και φροντίδα για τους συνανθρώπους μας και για την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της, παραμένει παρούσα και συμμετέχει ενεργά στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας. 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ