Κάνε την Ιδέα σου Επιχείρηση με το COSMOTE StartUp!

Η COSMOTE με τη νέα της ενέργεια «Ο κόσμος μας, εσύ» προωθεί και ενθαρρύνει τη νέα επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα   

Ένα πρόγραμμα που θα δώσει σάρκα και οστά σε καινοτόμες ιδέες και θα τις μετατρέψει σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, είναι η τέταρτη κατά σειρά ενέργεια που υλοποιεί η COSMOTE στο πλαίσιο του προγράμματος «Ο κόσμος μας, εσύ». Πρόκειται για την επιθυμία του Ηρακλή Παπαδόπουλου, να στηρίξει τους δημιουργικούς ανθρώπους και τις πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δουν την ιδέα τους να μετατρέπεται σε επιχείρηση.

Με στόχο την προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία νέων ευκαιριών η COSMOTE σε συνεργασία με τo φορέα StartIgniter (startigniter.com) δημιούργησε το πρόγραμμα COSMOTE StartUp! Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους με νέες ιδέες, οι οποίες με τη σωστή καθοδήγηση και την υποστήριξη από ειδικούς μπορούν να μεταμορφωθούν σε μία δυναμική επιχείρηση.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν, μαζί με την ομάδα τους, να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στο www.cosmotestartup.gr. Στη συνέχεια όλες οι συμμετέχουσες ομάδες θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή από το χώρο των επιχειρήσεων. Είκοσι πέντε από αυτές θα συμμετάσχουν σε ένα τριήμερο Boot Camp, με στόχο την αξιολόγηση του τρόπου εργασίας και επικοινωνίας τους. Εκεί θα γίνει και η επιλογή της τελικής δεκάδας, που θα συνεχίσει το εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας τεσσάρων μηνών.

Στο τελευταίο στάδιο, ένα τετράμηνο πρόγραμμα εκπαίδευσης, εξέλιξης και ωρίμανσης επιχειρηματικών ιδεών, ένα ταξίδι στο Silicon Valley, τη μητρόπολη των start ups περιμένει τις προκριθείσες ομάδες. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, το πρόγραμμα θα καταλήξει σε μια ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης της τελικής ιδέας, όπως αυτή θα έχει διαμορφωθεί σε υποψήφιους επενδυτές.

Με την τέταρτη ενέργεια του προγράμματος «Ο κόσμος μας, εσύ», η COSMOTE δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους με όραμα να δουν την ιδέα τους να υλοποιείται, συμβάλλοντας ακόμη μια φορά στην τόνωση της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

*Όροι συμμετοχής στο www.cosmotestartup.gr

Περισσότερες πληροφορίες

«Ο κόσμος μας, εσύ»
Με το πρόγραμμα «Ο κόσμος μας, εσύ» η COSMOTE δίνει στον καθένα τη μοναδική δυνατότητα να δει την ιδέα του για έναν καλύτερο κόσμο, να γίνεται πραγματικότητα. Το πρώτο βήμα πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο του 2011, όταν η εταιρεία κάλεσε τον κόσμο να καταθέσει τη δική του ιδέα. Περισσότεροι από 7.500 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν, εκφράζοντας τη δική τους επιθυμία. Η πρώτη ιδέα που ξεχώρισε και έγινε πραγματικότητα το Δεκέμβριο του 2011 ήταν η επιθυμία της Μαρίας Τσιούνη για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα, στο πλαίσιο της οποίας η COSMOTE, με την ενεργή συμμετοχή της Μαρίας, κάλυψε σημαντικές ανάγκες του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος. Με τη δεύτερη ενέργεια, το «Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια», έγινε πραγματικότητα η ιδέα της Ηλιάνας Καραβιώτη για τη στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη. Σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), η COSMOTE ανακατασκεύασε πλήρως κτίριο που παραχώρησε το ΚΥΑΔΑ στην περιοχή Μακρυγιάννη και ανέλαβε να παρέχει σε συνολικά 200 οικογένειες για 1 χρόνο τρόφιμα, είδη ρουχισμού και πρώτης ανάγκης, παιχνίδια, βιβλία, αλλά και ψυχολογική υποστήριξη. Η επιθυμία της Σόνιας Χαραλαμπίδου από τις Πρέσπες και της Δήμητρας Κουφίδου από τη Σαμοθράκη να βελτιώσουν την καθημερινότητα των ακριτικών περιοχών που κατοικούν, ήταν η αφορμή για την υλοποίηση της τρίτης ενέργειας. Η COSMOTE προχώρησε σε εργασίες αναστήλωσης και πλήρους ανακαίνισης δύο δημοτικών κτιρίων, του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαιμού. Παράλληλα, ανακαινίστηκε πλήρως και παραδόθηκε το Πνευματικό Κέντρο στη Χώρα της Σαμοθράκης.

COSMOTE StartUp

https://www.youtube.com/watch?v=p83TW5ylECg
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ