Με τη «συμμετοχή» της COSMOTE και του Πύρρου Δήμα, η «Ανοιχτή Αγκαλιά» επισκέφτηκε τα χωριά της ορεινής Θράκης

Με τη «συμμετοχή» της COSMOTE και του Πύρρου Δήμα, η Ανοιχτή Αγκαλιά επισκέπτεται τα χωριά της ορεινής Θράκης

ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΦΙΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η εκστρατεία προληπτικής ιατρικής του εθελοντικού φορέα «Ανοιχτή Αγκαλιά» των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής με προορισμό την ορεινή Θράκη, από τις 24 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου. Η Θράκη αποτέλεσε το δεύτερο προορισμό, μετά τις Μικρές Κυκλάδες, της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», που πραγματοποιεί εκστρατείες προληπτικής ιατρικής για τους κατοίκους της ελληνικής περιφέρειας.

Την προσπάθεια υποστήριξε ενεργά, γι' άλλη μια φορά, η COSMOTE, Πάγιος Χορηγός του προγράμματος «Υποστηρίζουμε τη ζωή» εδώ και επτά χρόνια, ενώ συμπαραστάτης στο πλευρό της εταιρείας και συμμέτοχος στην πρωτοβουλία αυτή ήταν ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

Η COSMOTE, με την πολύτιμη συμμετοχή του δικού μας Πύρρου, ακολούθησε την αποστολή του εθελοντικού φορέα στα απομακρυσμένα χωριά των Νομών Ροδόπης και Ξάνθης και, συγκεκριμένα, στον Κένταυρο και τη Σμύνθη, στα οποία προσέφερε δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στο σύνολο των κατοίκων (ενήλικες και παιδιά), πολύτιμη ενημέρωση σε θέματα υγείας και πρόληψης καθώς και ψυχαγωγικά προγράμματα για τα παιδιά των περιοχών αυτών. Το πρόγραμμα εκστρατειών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» στη συνέχεια θα καλύψει τα νησιά του Bορειοανατολικού Aιγαίου, των Νοτιοδυτικών Κυκλάδων και τα Δωδεκάνησα.

Η συμβολή της COSMOTEστο έργο του εθελοντικού φορέα καταδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της εταιρίας για τον τομέα της υγείας και της κοινωνικής μέριμνας, τη φροντίδα του παιδιού και την ενίσχυση της ελληνικής περιφέρειας. Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Συμμετοχή», η COSMOTE, εδώ και επτά χρόνια, έχει συνδράμει στην υλοποίηση 24 συνολικά εκστρατειών στην ελληνική περιφέρεια.

Συμπαραστάτης στην πρωτοβουλία της ελληνικής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, να στηρίξει το δύσκολο έργο της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», ο Πύρρος Δήμας, με την επίσκεψή του στα χωριά της Θράκης, προσέφερε χαρά στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν θερμά, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του ένα σύμβολο ήθους, δύναμης και αγωνιστικότητας. Τον Πύρρο υποδέχτηκαν επίσης με χαρά και οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής. Με την ενεργό συμμετοχή του σε παρόμοιες πρωτοβουλίες της COSMOTEγια την κοινωνία, τον άνθρωπο, το περιβάλλον και, ειδικότερα, τον τομέα της υγείας και της πρόληψης, ο Ολυμπιονίκης μας αποτελεί παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και κινητοποίησης για όλους τους Έλληνες.

«Είναι μεγάλη μου χαρά που και εγώ συμμετέχω σε μία τόσο σπουδαία πρωτοβουλία για την ελληνική περιφέρεια και τους κατοίκους της. Χαίρομαι, που βρίσκομαι και εγώ στα χωριά της ορεινής Ξάνθης, στον Κένταυρο, τη Σμύνθη, εκεί όπου η «Ανοιχτή Αγκαλιά», με τη σταθερή υποστήριξη της COSMOTE, προσφέρει και φέτος προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να συμβάλλω και εγώ σε αυτό το πραγματικά αξιόλογο έργο που πραγματοποιείται στην περιοχή. Γιατί η υγεία και η φροντίδα για τους συνανθρώπους μας σε κάθε γωνιά της χώρας μας αφορά όλους», δήλωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα ορεινά χωριά της Θράκης, ο Ολυμπιονίκης.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ