Μια απρόσμενη μουσική επίσκεψη από την Ιαπωνία για τα παιδιά μας

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το μεσημέρι του Σαββάτου τα παιδιά μας, τα οποία δέχτηκαν μια απρόσμενη επίσκεψη από τον νεαρό Ιάπωνα βιολονίστα Ρίου Γκότο, καλλιτέχνη με  παγκόσμια εμβέλεια που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη.

 

Ο Ρίου Γκότο επισκέφτηκε την Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την υποστήριξη της Ιαπωνικής Πρεσβείας στην Αθήνα και τη συνεργασία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Με την ευκαιρία αυτή θέλησε, παρά τον περιορισμένο χρόνο επίσκεψης του στην Ελλάδα, να γνωρίσει τα παιδιά από κοντά και φυσικά να τους παίξει μουσική.

 

Οι μουσικές εκτελέσεις του νεαρού καλλιτέχνη από την Ιαπωνία ενθουσίασαν τα παιδιά που θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τη ζωή του, για την οικογένειά του και τον τρόπο που έμαθε βιολί. Μοιράστηκαν, επίσης, μαζί του τη δική τους αγάπη για τη μουσική, ενώ ο ίδιος θέλησε να τους τονίσει ιδιαίτερα τη σημασία να διεκδικούν τα όνειρα τους και να προσπαθούν διαρκώς με αυτοπεποίθηση και χωρίς να απογοητεύονται.

 

Τα παιδιά δημιούργησαν ζωγραφιές που δώρισαν στον ίδιο, όπως και στον Ιάπωνα Πρέσβη και τη σύζυγο του που τον συνόδευαν, ώστε να τους ευχαριστήσουν για τη θερμή τους επίσκεψη και την ευχάριστη έκπληξη στο Σπίτι. Ο ίδιος ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη φορά που πρόκειται να επισκεφτεί την Ελλάδα.
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ