Οι Γεύσεις Ελλάδας πάνε Θεσσαλία και εμείς στα ΑΒ!

Οι Γεύσεις Ελλάδας πάνε Θεσσαλία και εμείς στα ΑΒ!

Έως τις 10 Φεβρουαρίου οι “θησαυροί” από την εύφορη γη της Θεσσαλίας, 
μας περιμένουν στα καταστήματα ΑΒ για να τους ανακαλύψουμε

Βρίσκεται στην καρδιά της Ελλάδας αλλά και στη δική μας καρδιά! Η Θεσσαλία, από αρχαιοτάτων χρόνων, φημίζεται για την ποιότητα των προϊόντων της. Τόπος ιδανικός για την καλλιέργεια της γης, με τον Πηνειό ποταμό, τον απέραντο κάμπο και την άμεση γειτνίαση με την περίμετρο των ορέων, όπου κυριαρχούν η κτηνοτροφία και οι αμπελοκαλλιέργειες, η Θεσσαλία διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. 

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος εμπιστευόμαστε και υποστηρίζουμε σταθερά τον τόπο μας και τους παραγωγούς μας και μαζί τους φροντίζουμε να φέρνουμε τα πιο εκλεκτά προϊόντα και τις πιο αυθεντικές γεύσεις στο τραπέζι μας. Έτσι, έως τις 10 Φεβρουαρίου, ταξιδεύουμε με τις Γεύσεις Ελλάδας στην Θεσσαλία και ανακαλύπτουμε όλους τους γευστικούς “θησαυρούς” της, που ξεχωρίζουν για τα αγνά υλικά, τη νοστιμιά και την εξαιρετική τους ποιότητα.

Στα καταστήματα ΑΒ, λοιπόν, αλλά και στο ΑΒ Εshop βρίσκουμε επιλεγμένα και βραβευμένα προϊόντα της θεσσαλικής γης. 

Δοκιμάζουμε το παραδοσιακό Μανούρι Θεσσαλίας, που διακρίνεται για τη γλυκιά και ήπια γεύση του, Φέτα ΠΟΠ Τυρνάβου Τσαντίλας, ένα τυρί που ξεχωρίζει για την πλούσια, πικάντικη γεύση του, Κασέρι ΠΟΠ Καλαμπάκας, που παράγεται βάσει παλιάς παραδοσιακής συνταγής, Λουκάνικα μαύρου χοίρου από 100% βιολογικό κρέας και πλούσια γεύση, αλλά και Λουκάνικα Καρδίτσας, από εκλεκτό φρέσκο 100% ελληνικό χοιρινό κρέας. 

Απολαμβάνουμε φρέσκο, βραβευμένο Γάλα ημιαποβουτυρωμένο 1,5% ή 3,7% λιπαρά, Αλεύρι ολικής άλεσης και ζυμωτό για τις πιο παραδοσιακές συνταγές, τα “υπέροχα κόκκινα Μήλα” Στάρκινγκ Μαγνησίας, Γλυκά του κουταλιού με έντονα αρώματα και χαρακτηριστική πλούσια γεύση, όπως κυδώνι από τον Βόλο, βατόμουρο από τον Όλυμπο, αγριοβύσσινο από το Πήλιο, αλλά και μαρμελάδα με μήλο και κανέλα από το θρυλικό χωριό των Κενταύρων, Ρεβίθια Λάρισας, Φακές Φαρσάλων, Τσίπουρο Τυρνάβου και Απεριτίφ Μοσχάτο απόσταγμα!

Έως τις 10 Φεβρουαρίου οι Γεύσεις Ελλάδας πάνε στην Θεσσαλία και εμείς στα καταστήματα ΑΒ!
 
Μάθετε περισσότερα, εδώ.
ΑΒ Βασιλόπουλος | Για ό,τι θέλεις να είσαι! 

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος
Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Για επικοινωνία με την εταιρεία: Αλεξία Μαχαίρα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας, τηλ. 210 6608483, amachera@ab.gr & Κατερίνα Χάλκου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας, τηλ. 210 6608775, kchalkou@ab.gr.


Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ