Οι δηµιουργοί του «Κοινωνικού Ιατρείου» και του «∆ιαβάζω για τους Άλλους» στους «Φάρους» του COSMOTE HISTORY

Οι δηµιουργοί του «Κοινωνικού Ιατρείου» και του «∆ιαβάζω για τους Άλλους» στους «Φάρους» του COSMOTE HISTORY

∆ύο σπουδαίοι Έλληνες, που προσφέρουν προσωπικό χρόνο και εργασία για να βοηθήσουν τους συµπολίτες µας που έχουν ανάγκη, ο δηµιουργός του «Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου» και η ιδρύτρια του« ∆ιαβάζω για τους Άλλους» είναι τα πρόσωπα του 11ου επεισοδίου της σειράς ντοκιµαντέρ «Φάροι», παραγωγής COSMOTE TV. Το νέο επεισόδιο προβάλλεται την Κυριακή 23 Απριλίου στις 23.00 στο COSMOTE HISTORY.

Ο Γιώργος Βήχας, είναι καρδιολόγος και οµοιοπαθητικός, ενώ έχει ασχοληθεί και µε το θέατρο, έχοντας γράψει µε µεγάλη επιτυχία θεατρικά έργα για παιδιά. Επίσης, είναι ο άνθρωπος πίσω από το «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο» στο Ελληνικό, όπου µε τη βοήθεια συναδέλφων του, αλλά και πολλών εθελοντών, προσφέρουν καθηµερινά ιατρική περίθαλψη σε χιλιάδες ανασφάλιστους και άνεργους συµπολίτες µας.

Η ιδρύτρια του «∆ιαβάζω για τους Άλλους», Αργυρώ Σπυριδάκη, δηµιούργησε µία οµάδα εθελοντών µε στόχο να διαβάζει σε ανθρώπους που δεν µπορούν µόνοι τους, εµπνευσµένη από τον φίλο της τον Θοδωρή, ο οποίος αντιµετωπίζει προβλήµατα όρασης, αλλά και παρακινηµένη από το γεγονός ότι στην Ελλάδα είναι πολύ λίγοι οι τίτλοι των ακουστικών βιβλίων που διατίθενται. Η οµάδα έχει καταφέρει να συσπειρώσει δεκάδες εθελοντές από όλη την Ελλάδα και καθηµερινά πραγµατοποιεί αναγνώσεις εφηµερίδων, περιοδικών, βιβλίων ή και εγκυκλοπαιδειών σε γηροκοµεία, νοσοκοµεία, ιδρύµατα ή ακόµη και σε σπίτια.

∆είτε το τρέιλερ του 11ου επεισοδίου: εδώ

Η εκποµπή «Φάροι» προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ στις 23.00 και σε επόµενη προβολή κάθε Τετάρτη στις 17.00, ενώ είναι διαθέσιµη και on demand, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Οι «Φάροι» εντάσσονται στο νέο κύκλο πρωτότυπων εκποµπών και σειρών ντοκιµαντέρ παραγωγής COSMOTE TV, που θα κάνουν φέτος πρεµιέρα στο COSMOTE HISTORY. 

Πηγή: CSR

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ