Πιστοποιήθηκε το Skiathos Palace με το TÜV AUSTRIA Covid-Shield

Με το επίπεδο «Principal»

Δελτίο Τύπου

H TÜV AUSTRIA, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων της Ελλάδας, πιστοποίησε το πολυτελές ξενοδοχείο Skiathos Palace, ένα από τα πιο γνωστά θέρετρα των Σποράδων με το Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, σε επίπεδο «Principal». 

Η εταιρεία, στη δύσκολη συγκυρία που πέρασε η χώρα μας το προηγούμενο διάστημα λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, με συνέπειες που άφησαν το αποτύπωμά τους και στην τουριστική περίοδο, δίνει ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας με τη βοήθεια της πιστοποίησης. Με στόχο τη θωράκιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, μέσα από το πρωτοποριακό σχήμα που ανέπτυξε, ενισχύει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών, τόσο από την Ελλάδα όσο και απ’ όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, μέσα από μια σειρά εμπεριστατωμένων επιθεωρήσεων, το πολυτελές ξενοδοχείο Skiathos Palace, που βρίσκεται στην εμβληματική παραλία Κουκουναριές της Σκιάθου, έλαβε την πιστοποίηση, με την οποία διασφαλίζεται ότι τηρούνται κατάλληλα μέτρα πρόληψης μειώνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης του COVID-19 στις εγκαταστάσεις του. Επιπλέον, επιβεβαιώνεται ότι διαθέτει όλες τις κατάλληλες υποδομές και ακολουθεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου. Το έγκυρο σχήμα με την υπογραφή παγκοσμίου κύρους της TÜV AUSTRIA είναι θωράκιση για το ξενοδοχείο, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί δικλείδα εμπιστοσύνης για όλους εκείνους που θα το επιλέξουν.

Στο πλαίσιο της πιστοποίησης, η Διεύθυνση του Skiathos Palace, υπογράμμισε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχήμα που φέρει την υπογραφή του κύρους της TÜV AUSTRIA ξεκινάμε αυτή τη σαιζόν – μια περίοδο με προκλήσεις, αλλά και ένα μοναδικό στοίχημα να κρατήσουμε ισχυρό τον ελληνικό Τουρισμό. Σίγουρα πρωτοβουλίες όπως το TÜV AUSTRIA Covid-Shield, συμβάλλουν δυναμικά σε αυτή την κατεύθυνση και στέκονται ουσιαστικά στο πλευρό του ξενοδοχειακού κλάδου για την επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα μας».

Σημειώνεται ότι το σχήμα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Covid-Shield απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, καταλύματα), εστίασης, παρασκευής και μεταποίησης τροφίμων, μεταφορικές εταιρείες και εφοδιαστική αλυσίδα (supply chain), λιανικού εμπορίου (supermarkets, εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα), άθλησης και γυμναστικής, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά κέντρα, σχολεία, εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management) κ.α.

Πηγή εικόνας και άρθρου: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ