Σε τρεις κατηγορίες σε Διεθνή Βραβεία

Έχοντας ήδη κατακτήσει τον τίτλο της «3ης Καλύτερης Ομάδας Επιχειρησιακής Συνέχειας» παγκοσμίως το 2010, η Cosmote διακρίνεται για ακόμη μια χρονιά στα Διεθνή Βραβεία Επιχειρησιακής Συνέχειας, κερδίζοντας θέση στη λίστα των τελικών υποψηφίων σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες: Business Continuity Team of the Year, Business Continuity Manager of the Year, Business Continuity Initiative of the Year.

Για άλλη μια χρονιά, η Cosmote αποτελεί τη μοναδική εταιρεία εκτός Μ. Βρετανίας, αλλά και από τον ευρύτερο τηλεπικοινωνιακό κλάδο που κατάφερε να μπει στην τελική λίστα για την οργάνωση και τα επιτεύγματά της κατά τους τελευταίους 12 μήνες.

Τα Διεθνή Βραβεία Επιχειρησιακής Συνέχειας, που διοργανώνει το εξειδικευμένο σε θέματα του κλάδου βρετανικό περιοδικό Continuity Insurance & Risk (CIR), ξεκίνησαν το 1999 με στόχο να αναδείξουν τις κορυφαίες πρακτικές Επιχειρησιακής Συνέχειας παγκοσμίως και σήμερα αποτελούν τον πλέον αναγνωρισμένο θεσμό στο συγκεκριμένο χώρο. Για το 2011, τα βραβεία περιλαμβάνουν 19 κατηγορίες. Η τελετή βράβευσης των νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου 2011.

Πηγή: comTODAY.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ