Σημαντικές διακρίσεις στα Αριστεία Κοινωνικής Προσφοράς 2007

Δύο ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η COSMOTE, κατά την απονομή των Αριστείων Κοινωνικής Προσφοράς που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ).

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου, η εταιρία βραβεύθηκε με Αριστεία για τις δράσεις «Θεσμός Αγάπης – SMS Πρωτοχρονιάς» στην κατηγορία «Συνεχής Προσφορά» και «COSMOTE και Πολιτισμός» στην κατηγορία «Πολιτισμός».

Στόχος του θεσμού των Αριστείων Κοινωνικής Προσφοράς που διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά, είναι η αναγνώριση και η επιβράβευση των καλών πρακτικών των εταιριών, καθώς και η ενημέρωση τόσο της επιχειρηματικής κοινότητας, όσο και του ευρύτερου κοινού για τη σημασία και για την αναγκαιότητά της ανάληψης ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

O «Θεσμός Αγάπης – SMS Πρωτοχρονιάς» αποτελεί μια πρωτοβουλία της COSMOTE που ξεκίνησε από την αρχή της λειτουργίας της εταιρίας και συνεχίζει επί οκτώ χρόνια σταθερά, αποτελώντας έναν ισχυρό και αναγνωρίσιμο πλέον θεσμό. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία διαθέτει μέρος των εσόδων της από τα SMS που ανταλλάσσουν οι συνδρομητές της ανήμερα την Πρωτοχρονιά, σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που έχουν ως στόχο την προστασία και φροντίδα του παιδιού. Η πολυετής αυτή πρωτοβουλία έχει ως αποτέλεσμα να έχουν διατεθεί από το 1999 έως και το 2007, περισσότερα από 1.620.000 ευρώ σε 12 συνολικά κοινωφελείς οργανισμούς, στην Αθήνα, αλλά και στην ελληνική περιφέρεια.

Με στόχο τη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας παράδοσης και την ανάδειξη του σύγχρονου πολιτιστικού προσώπου της χώρας, η εταιρία στο πλαίσιο του προγράμματος «COSMOTE και Πολιτισμός», στέκεται δίπλα σε πρωτοβουλίες σημαντικών φορέων από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Ενισχύοντας τα τελευταία δύο χρόνια περισσότερες από 21 δράσεις πολιτισμού σε ολόκληρη την επικράτεια, η COSMOTE έφερε σε επαφή με εγχώρια και διεθνή πολιτιστικά δρώμενα περισσότερους από 170.000 συμπολίτες μας.

Παραλαμβάνοντας τα δύο βραβεία ο Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE, κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, δήλωσε: «Στα εννέα χρόνια της παρουσίας μας στην αγορά, η δυναμική εταιρική μας ανάπτυξη συμβαδίζει με την εντεινόμενη κοινωνική μας υπευθυνότητα. Η σημερινή βράβευση της COSMOTE για τα δύο αυτά προγράμματα, αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς. Αποτελεί όμως και απόδειξη ότι η κοινωνική ευθύνη δεν είναι μόνο μια ιδέα, είναι πράξη που βρίσκεται και θα συνεχίζει να βρίσκεται στον πυρήνα της εταιρικής μας φιλοσοφίας».

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ