Σημαντική διάκριση για την TÜV AUSTRIA HELLAS

Η TÜV AUSTRIA HELLAS απέσπασε τα 2 από τα 6 συνολικά ετήσια βραβεία του TÜV AUSTRIA Group, στην Κωνσταντινούπολη, για το έτος 2018.

Συγκεκριμένα, ο Dr. Stefan Hass, CEO του Ομίλου, απένειμε στην TÜV AUSTRIA HELLAS τα παρακάτω:

1. Βραβείο καινοτομίας (Innovation Award) για την ανάπτυξη και τη διαπίστευση, από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), του σχήματος πιστοποίησης προσώπων «Data Protection Officers (DPO EXECUTIVES)», σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO/IEC 17024, που ήταν το πρώτο σχήμα που διαπιστεύτηκε στην Ελλάδα και μεταξύ των πρώτων στην Ευρώπη. Περισσότερα από 1000 στελέχη επιχειρήσεων έχουν συμμετάσχει στις εξετάσεις πιστοποίησης του σχήματος τον τελευταίο χρόνο.

2. Βραβείο συνεργασίας (Collaboration Award) για το έργο της τεχνικής εναρμόνισης σε επίπεδο διαδικασιών και διεργασιών στην Πιστοποίηση, το οποίο είναι ακόμη σε εξέλιξη και αποτελεί οδηγό για τα άλλα business areas του Group.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους για τη μεγάλη συνεισφορά τους σε αυτά τα επιτεύγματά μας: Αγαπητού Μαρία (για το έργο της τεχνικής εναρμόνισης – Collaboration award), Αγγελούδης Χαράλαμπος (για το έργο της τεχνικής εναρμόνισης – Collaboration award), Βαρδαλάχου Βιβή (για το διαπιστευμένο σχήμα πιστοποίησης προσώπων «Υπεύθυνοι Προστασίας Δεδομένων (DPO EXECUTIVES)», Innovation Award), Γιαννακοπούλου Ευαγγελία (για το έργο της τεχνικής εναρμόνισης – Collaboration award), Ευσταθιάδου Ελένη (για το έργο της τεχνικής εναρμόνισης – Collaboration award/), Σηφάκης Νικόλαος (για το έργο της τεχνικής εναρμόνισης – Collaboration award), Χατζοπούλου Ηρώ (για το διαπιστευμένο σχήμα πιστοποίησης προσώπων «Υπεύθυνοι Προστασίας Δεδομένων (DPO EXECUTIVES)», Innovation Award), Χριστοφή Μαρία (για το διαπιστευμένο σχήμα πιστοποίησης προσώπων «Υπεύθυνοι Προστασίας Δεδομένων (DPO EXECUTIVES)», Innovation Award).

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ