Το «Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια» της COSMOTE συγκεντρώνει σχολικά είδη!

Η COSMOTE, στο πλαίσιο της ενέργειας «Ο κόσμος μας, εσύ», και με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά, ενισχύει την προσφορά της ακόμη περισσότερο, παρέχοντας τα πρώτα αναγκαία σχολικά είδη για τα παιδιά των οικογενειών που συμμετέχουν στο «Πρόγραμμα Αλληλεγγύης», ενώ συγχρόνως προσκαλεί το κοινό να στηρίξει έμπρακτα τις οικογένειες αυτές, προσφέροντας ρούχα, παπούτσια, σχολικές τσάντες και βιβλία.

Το σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτεμβρίου 2012, η COSMOTE περιμένει καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, στο The Mall Athens και τη Μαρίνα Φλοίσβου, όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέρος αυτής της προσπάθειας, προσφέροντας τα δικά τους αντικείμενα στις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του πρωτοποριακού Προγράμματος Αλληλεγγύης στην Οικογένεια της COSMOTE, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Κ.Υ.Α.Δ.Α. Μέσω του Προγράμματος παρέχονται από την COSMOTE τρόφιμα, είδη ρουχισμού και πρώτης ανάγκης, παιχνίδια, βιβλία, πρόσβαση στο Internet, αλλά και υποστήριξη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς του Κ.Υ.Α.Δ.Α σε συνολικά 200 οικογένειες για ένα χρόνο. Το Πρόγραμμα βασίζεται σε ιδέα της Ηλιάνας Καραβιώτη με στόχο τη στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη, ενώ αποτελεί τη δεύτερη πρωτοβουλία που υλοποιείται μέσα από τις ιδέες που μοιράστηκαν χιλιάδες άνθρωποι με την COSMOTE, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Ο κόσμος μας, εσύ».

Σχετικές πληροφορίες και στο: www.okosmosmasesy.gr.COSMOTE – Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ