Χορηγός ανοιχτού τουρνουά τένις η Alpha Bank

Η Alpha Bank ενισχύοντας την παρουσία της στον χώρο του αθλητισμού με την ενεργή συμμετοχή της σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, αναλαμβάνει αποκλειστικός χορηγός του τουρνουά Open, «Alpha Bank Masters Open 2008», που διοργανώνει η Athens Tennis Academy για πρώτη φορά, με στόχο την καθιέρωση ενός αθλητικού θεσμού.


Μέλη αθλητικών ομίλων αλλά και ερασιτέχνες αθλητές, λάτρεις του τέννις από όλη την Ελλάδα, θα είναι οι πρωταγωνιστές που θα αναμετρηθούν σε οκτώ κατηγορίες στο μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα «tennis event», που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης στο ΟΑΚΑ, από 23 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2008.
Συμμετοχή στο τουρνουά μπορούν να δηλώσουν όλοι οι φίλοι του τέννις που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. Η τελική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής είναι η 9 Μαΐου 2008.


Το ταμπλό των συμμετεχόντων ζευγαριών θα διαμορφωθεί με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την 12 Μαΐου 2008, ενώ σε περίπτωση υπερβάσεως του μέγιστου αριθμού συμμετοχών θα διεξαχθούν προκριματικοί αγώνες από την 20 έως την 22 Μαΐου 2008. Οι τελικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν την 31 Μαΐου 2008 και το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την 1 Ιουνίου 2008 με την απονομή των κυπέλλων και των επάθλων σε νικητές και φιναλίστ, καθώς και του Grand Prize για τον μεγάλο τυχερό της διοργανώσεως.


Πηγή: EMEA.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ