Χορηγός στο Διεθνές πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες» 2005 – Μαζί για έναν πιο όμορφο κόσμο!

Η Alpha Bank υποστηρίζει για 5η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης «Γαλάζιες Σημαίες», επιδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον.


Οι Γαλάζιες Σημαίες είναι ένα Πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και προστασίας που διεξάγεται κάθε έτος σε διεθνές επίπεδο και σε περισσότερες από 40 χώρες. Στοχεύει στην καλύτερη οργάνωση των ακτών, ώστε να γίνουν ασφαλέστερες για κολύμπι, ενώ παράλληλα μεριμνά για την προστασία του φυσικού τους περιβάλλοντος.


Η Ελλάδα περιβάλλεται από πανέμορφες ακτές. Η ζωή μας είναι συνδεδεμένη με αυτές. Με το Πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες», η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα. Η διαρκής και συλλογική προσπάθεια, όχι μόνο για την αναβάθμιση των ακτών της χώρας μας αλλά, κυρίως, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα περιβάλλοντος με ορθή και πλήρη ενημέρωση, αποτελεί μια σοβαρή κίνηση για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.


Στην Alpha Bank υποστηρίζουμε θερμά το έργο του Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες», που συμβάλλει αποτελεσματικά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.


Πηγή: Alpha Bank Α.Ε.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ