Όμιλος ΟΤΕ: Πέντε βραβεία στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΣΔΕ

Με 5 αριστεία, τα περισσότερα της βραδιάς, ξεχώρισε ο Όμιλος ΟΤΕ στην τελετή απονομής των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας του Συνδέσμου Διαφημιζόμενων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στον πολυμορφικό χώρο «ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ». Τα έργα που βραβεύτηκαν αναδεικνύουν τη μεγάλη συνεισφορά του Ομίλου στις κατηγορίες: Καινοτομία, Κοινωνία – Πολιτισμός & Αθλητισμός, Συνεχής Δέσμευση & Προσφορά, Περιβάλλον και Κοινωνία- Άνθρωπος.

Μιλώντας για την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, η κ. Ντέπη Τζιμέα, Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ, τόνισε: «Στον Όμιλο ΟΤΕ, πιστεύουμε ότι η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα συνδέεται άρρηκτα με τη βιώσιμη ανάπτυξη. Όραμά μας είναι να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, με τη δύναμη της τεχνολογίας. Με την τεχνολογία δημιουργούμε τις βάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Στηρίζουμε τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και την εκπαίδευση των παιδιών. Συμβάλλουμε στη συλλογική προσπάθεια για ένα περιβάλλον βιώσιμο για όλους».  

Τα Αριστεία απονεμήθηκαν για:

-Το Sea Hero Quest, το Mobile Game για την έρευνα κατά της άνοιας, που αναπτύχθηκε με την υποστήριξη της COSMOTE, κέρδισε την πρώτη θέση στον τομέα της Καινοτομίας. Ήδη πάνω από 110.000 άνθρωποι στην Ελλάδα και 2,5 εκατ. παγκοσμίως έχουν συμβάλει στην έρευνα.

-Το έργο παροχής δωρεάν ασύρματων ευρυζωνικών υπηρεσιών (Wi-Fi) στους 20 μεγαλύτερους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Ελλάδας ξεχώρισε στην κατηγορία Κοινωνία-Πολιτισμός & Αθλητισμός.   

-Η πρωτοβουλία για τη δημιουργία 3 Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και τον εξοπλισμό ιατρικών μονάδων για παιδιά, τιμήθηκε με το αριστείο Συνεχής Δέσμευση και Προσφορά. Μέχρι σήμερα, πάνω από 85.000 παιδιά έχουν λάβει ιατρική φροντίδα μέσα από το πρόγραμμα.

-Η πρωτοβουλία της COSMOTE για την υποστήριξη των διαγωνισμών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, στους οποίους φέτος συμμετείχαν 3.500 μαθητές, απέσπασε βραβείο στην κατηγορία Κοινωνία-Άνθρωπος.

-Το εκτεταμένο πρόγραμμα Ανακύκλωσης στα κτίρια του Ομίλου ΟΤΕ, μέσα από το οποίο το 2016 ανακυκλώθηκαν 80 τόνοι υλικών, διακρίθηκε στην κατηγορία Περιβάλλον.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ