Έλεγχος και Πιστοποίηση 50 Φωτοβολταϊκών Στέγης σε σχολεία της Θεσσαλονίκης από την TÜV AUSTRIA HELLAS

H TÜV AUSTRIA HELLAS έχει αναλάβει τον έλεγχο και την πιστοποίηση πενήντα (50)  φωτοβολταϊκών συστημάτων ισχύος 10KWp το καθένα σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 62446:2009, τα οποία εγκαθίσταται σε  στέγες σχολικών κτιρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

Τα αντικείμενα των παρεχόμενων υπηρεσιών ελέγχου που διενεργούνται βάσει του προτύπου ΕΝ 62446:2009 είναι: έλεγχος της μελέτης και του τεχνικού φακέλου, καθώς και έλεγχος και πιστοποίηση της κατασκευής.
 
Τα τελικά πιστοποιητικά εκδίδονται ύστερα από την εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη επιθεώρηση των εν λόγω συστημάτων, από ειδικευμένους επιθεωρητές της TÜV AUSTRIA HELLAS, που θα περιλαμβάνει: οπτικούς ελέγχους των κατασκευών, δοκιμές και μετρήσεις των κυκλωμάτων εναλλασσόμενου και συνεχούς ρεύματος, λειτουργικές δοκιμές αλλά και έλεγχο αντικεραυνικής προστασίας και γειώσεων.

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι Διαπιστευμένος Οργανισμός Πιστοποίησης από το ΕΣΥΔ για το σύνολο των δραστηριοτήτων του, συμπεριλαμβανομένης και της αρχικής και περιοδικής επιθεώρησης διασυνδεδεμένων στο ηλεκτρικό δίκτυο φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων βάσει του προτύπου ΕΝ 62446:2009. Αποτελεί την αξιόπιστη και κορυφαία λύση επιθεώρησης και πιστοποίησης μεγάλων τεχνικών έργων και έργων υποδομής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, όπου δραστηριοποιείται είτε με θυγατρικές εταιρείες είτε με αντιπροσώπους.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ