Δημοπρασία των Χριστουγεννιάτικων Ξωτικών του Athens Metro Mall για την ενίσχυση του Οργανισμού «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Athens Metro Mall στηρίζει «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»
δημοπρατώντας τα ξωτικά των Χριστουγέννων που σχεδίασαν
15 διάσημοι Έλληνες σχεδιαστές!

Τα εντυπωσιακά ξωτικά των Χριστουγέννων που φέρουν την υπογραφή των διασημότερων Ελλήνων σχεδιαστών εκτός του ότι προσελκύουν καθημερινά τα βλέμματα των επισκεπτών του Athens Metro Mall δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, έχουν ως στόχο την υποστήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, οι πανέμορφες κούκλες φτιαγμένες αφιλοκερδώς από το χέρι 15 σχεδιαστών υψηλής ραπτικής όπως είναι η Β. Τζωρτζοπούλου, ο Χ. Κωσταρέλος, η Ερυφίλλη, ο Λάσκαρης, η Κ. Αλεξανδράκη, η Σμαράγδη, ο Lukas Alifraghis, οι Dyfo, η Δ. Βαλέντε, η Ε. Βορρέα, ο Β. Μπαρμπαρίγος, οι Celebrity Skin, οι Deux Homes, o Λ. Γαβαλάς και ο Χ. Κοτέντος, απέκτησαν μετά τη λήξη της εορταστική περιόδου νέα διάσταση αποτελώντας πλέον αντικείμενα δημοπρασίας με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο πλαίσιο της διαδικασίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας απευθείας με το Χαμόγελο του Παιδιού στο τηλ 210 330 6140 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι οι «νικητές» της δημοπρασίας θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν την κούκλα της επιλογής τους από τον ίδιο τον δημιουργό της σε εκδήλωση που θα διοργανωθεί για αυτό το σκοπό στο Athens Metro Mall.

Παρακαλούμε όπως βρείτε στο συνημμένο αρχείο αναλυτικότερα τις μοναδικές κούκλες.




<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ