Ελλάδα συνεχίζουμε με χαμόγελα

Έχετε αναρωτηθεί σήμερα τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να σαςκάνει να χαμογελάσετε; Το χαμόγελο ενός παιδιού είναι από τους πιο σημαντικούς λόγους, πόσο μάλλον όταν μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερα παιδιά να το διατηρήσουν.

Στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας, η Colgate, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να προσφέρει 25.000 ευρώ για τη στοματική υγεία των παιδιών στηρίζοντας «To Χαμόγελο του Παιδιού». Εδώ και 50 χρόνια, η Colgate φροντίζει με μεγάλη συνέπεια το χαμόγελο και γενικότερα την στοματική μας υγιεινή.

Φέτος, μαζί με τους πιστούς καταναλωτές της, θα φροντίσει και τα παιδιά που έχουν ανάγκη υποστήριξης, ώστε να χαρίσει όσα περισσότερα παιδικά χαμογέλα γίνεται. Επιλέγοντας τα αγαπημένα σας προϊόντα στοματικής υγείας Colgate ή και ανεβάζοντας «τη φωτογραφία που σας κάνει να χαμογελάτε περισσότερο» στη σελίδα Colgate Greece στο facebook συμβάλλετεκαι εσείς στη δωρεά των 25.000 ευρώ, στα παιδιά από «To Χαμόγελο του Παιδιού» Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί να τα κάνουμε να χαμογελούν περισσότερο. Το αξίζουν.. Ελλάδα συνεχίζουμε με χαμόγελο Colgate.

H ενέργεια θα ισχύσει από 12 Απριλίου 2012 έως 30 Μαΐου 2012.

Πηγή: Star.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ