ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Διάκριση για τη συμβολή στην ανάπτυξη των ελληνογερμανικών οικονομικών σχέσεων

Οκτώ εταιρείες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια συνέβαλαν τα μέγιστα με τις επενδύσεις και τη δράση τους για τη στήριξη και την ανάπτυξη των ελληνογερμανικών οικονομικών σχέσεων, διακρίθηκαν στη φετινή εκδήλωση των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος».

Η εκδήλωση των βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε από την Palladian Communications σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος».

Η τελετή απονομής των βραβείων διεξήχθη την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, και έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Οι οκτώ διακρίσεις αφορούσαν εταιρείες γερμανικών συμφερόντων, οι οποίες ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια για τη διορατικότητά τους, την καινοτόμα δράση τους, την ταχύτατη ανάπτυξή τους, την εξωστρέφειά τους, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την κοινωνικά υπεύθυνη παρουσία τους στον επιχειρηματικό στίβο, τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και την εναρμόνισή τους με τις αρχές Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε απονομή, επίσης, τιμητικού βραβείου σε ανώτατο στέλεχος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για την προσφορά του στο ελληνογερμανικό επιχειρείν.

Η επιλογή των ανωτέρω διακρίσεων προέκυψε έπειτα από την αξιολόγηση ειδικής επιτροπής, στην οποία προέδρευσε ο κ. Διονύσης Χιόνης, καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Υπενθυμίζεται, ότι η Γερμανία είχε αναδειχθεί πέρυσι ως τιμώμενη χώρα στην 85η ΔΕΘ, που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας, για αυτό και η κριτική επιτροπή επίλεξε να βραβεύσει φέτος, τις γερμανικές εταιρείες, οι οποίες συνέβαλαν διαχρονικά στην ενίσχυση των ελληνογερμανικών επιχειρηματικών σχέσεων.

Σημειώνεται ότι η φετινή τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε υβριδικά και μεταδόθηκε και μέσω live streaming, ενώ για τους παρευρισκόμενους προσκεκλημένους τηρήθηκαν αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID19.

Ο θεσμός των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», αποτελεί μια πρωτοβουλία της Palladian Communications, η οποία το 2021 κλείνει 20 χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες: ALPHA BANK, ΔΕΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, EY και PreZero.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://thalisomilisios.gr/.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ