Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης στηρίζει το έργο του Οργανισμού

Μία ακόμη συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία. Συγκεκριμένα, το προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και στηρίζονται από τον Οργανισμό. 

Τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε εκ μέρους του προσωπικού, αντιπροσωπεία αστυνομικών με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Δελλή Στυλιανό, Διευθυντή της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, ως εκπρόσωπο του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο κύριο Φώτιο Δομζαρίδη.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που σκοπεύει στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Παράλληλα, η πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει την κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας και στέλνει ένα μήνυμα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης από το αστυνομικό προσωπικό, το οποίο στέκεται αρωγός στις δράσεις του Οργανισμού.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ