Η ΕΡΤ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η ΕΡΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης αποφάσισε να αναπτύξει ένα ετήσιο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης τριών κοινωνικών -μη κερδοσκοπικών- οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της προστασίας και της φροντίδας των παιδιών. Μία εκ των τριών οργανώσεων είναι «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ αναλαμβάνει την επικοινωνιακή υποστήριξη για διάστημα ενός έτους, προβάλλοντας τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μηνύματα από τους τηλεοπτικούς και τους ραδιοφωνικούς  σταθμούς της, καθώς και από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο της. Επίσης, η ΕΡΤ θα αναπτύξει δράσεις με φορείς πολιτισμού με τους οποίους ήδη συνεργάζεται, προκειμένου να αναδειχθεί το έργο των παραπάνω οργανισμών.

Παράλληλα, η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα καλύπτει τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις των συγκεκριμένων φορέων και μέσα από τις εκπομπές της και τα δελτία ειδήσεων.

Η επίσημη έναρξη της συνεργασίας μας έγινε με την υπογραφή συμφωνητικού στα πλαίσια της ζωντανής εκπομπής «ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ Δικά σας» την Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011 από τη συχνότητα της ΕΤ1.



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ