Η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα εξέτασε 348 μαθητές στο Νομό Άρτας

Από τις 14 Οκτωβρίου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», χάρη στη στήριξη της Johnson & Johnson, βρέθηκε στο Νομό Άρτας πραγματοποιώντας προληπτικές οδοντιατρικές εξετάσεις σε 348 μαθητές του Νομού.

Σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ν. Άρτας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας και το Δήμο Αρταίων επισκεφθήκαμε τα Δημοτικά Σχολεία των Αγνάντων, Ράμιας, Κυψέλης, Βουργαρελίου, Αθαμανίου, Τετρακώμου, Μηλέων, Πηγών, Πλατάνου Αστροχωρίου, Μεσοπύργου, Πέτρας, Περδικορράχης, Σκουλικαριάς, Ανέζας, Νεοχωρίου, Αμμοτόπου και Αμπελίων.

Οι καθημερινές μας επισκέψεις αφορούσαν κυρίως απομακρυσμένες και δύσβατες περιοχές του Νομού. Οι εθελοντές οδοντίατροι πραγματοποίησαν τον οδοντιατρικό έλεγχο στην Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα του Οργανισμού μας και παράλληλα ενημέρωσαν τους  μαθητές για τη σωστή και ολοκληρωμένη φροντίδα του στόματος. Όλα τα παιδιά έλαβαν το ατομικό τους δελτίο με καταγεγραμμένα τα στοιχεία της στοματικής τους κατάστασης. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ