Η TÜV AUSTRIA HELLAS παρουσιάζει το Color Accounting

H TÜV Austria Academy απλοποιεί την οικονομική ορολογία μιας επιχείρησης με τη εκπαιδευτική μέθοδο Color Accounting

H TÜV Austria Academy, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας της TÜV AUSTRIA HELLAS, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Color Accounting, ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που απλοποιεί την οικονομική ορολογία και επιτρέπει σε στελέχη επιχειρήσεων να εξοικειωθούν και να κατανοήσουν τις λογιστικές και χρηματοοικονομικές διαδικασίες ενός οργανισμού.

Το Color Accounting, αναπτύχθηκε το 1992 από τους Peter Frampton και Craig MacGillivray και αποτελεί μια διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδο, που εφαρμόζεται από κορυφαίες εταιρείες με παγκόσμια εμβέλεια. Πιο συγκεκριμένα το Color Accounting, απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών εξοικειωμένα ή μη με την οικονομική ορολογία και βασίζεται σε βιωματικά workshops υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων εκπαιδευτών. Οι συμμετέχοντες μέσα από τη διαδραστική χρήση διαγραμμάτων, χρωματιστών γραφημάτων και ηχητικών εφέ, εκπαιδεύονται στις χρηματοοικονομικές έννοιες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία ενός οργανισμού, ξεκινώντας από θεμελιώδη στοιχεία και αρχές. Η διαδικασία εμπλουτίζεται από story-telling, προσομοιώσεις, συμπληρωματικό υλικό και σύνθεση λογιστικών μοντέλων. Στόχος είναι οι συμμετέχοντες, να καταφέρουν να χρησιμοποιήσουν τα πολύχρωμα διαγράμματα, οπότε είναι πλέον σε θέση να κατανοήσουν με ακρίβεια την έννοια και τη λειτουργία του accounting, καθώς και να αναγνωρίσουν τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες αυτό λειτουργεί για την εταιρεία τους. 

Η TÜV Austria Academy, με διαχρονική παρουσία στην εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση, αναγνωρίζει την αξία μιας διεθνούς, καινοτόμου μεθόδου αφομοίωσης γνώσης, που συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη, κατακτώντας και το πεδίο της λογιστικής ορολογίας και την παρουσιάζει πρώτη στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα. Αξιοποιώντας το ισχυρό όνομα και την υψηλή τεχνογνωσία των εκπαιδευτών της, διευρύνει τις επιλογές για κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να εξελίξει τις δεξιότητές του και να αναπτύξει ικανότητες που θα τον καταστήσουν ανταγωνιστικό στην σύγχρονη αγορά, με την σφραγίδα αξιοπιστίας του ηγετικού φορέα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA HELLAS.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ