Ο Άγιος Βασίλης στα Νοσοκομεία Παίδων

Και φέτος κάποια παιδιά δεν θα μπορούσαν να δουν τα δώρα του Άγιου Βασίλη κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους, ούτε θα τον περίμεναν με αγωνία μετά τα μεσάνυχτα να κατέβει από την καμινάδα.

Και φέτος κάποια παιδιά δεν είχαν τη δυνατότητα να περάσουν τις γιορτές στην οικογενειακή θαλπωρή της οικογένειάς τους ούτε να παίξουν τα Κάλαντα στη γειτονιά τους.

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο όνειρο, ο Άγιος Βασίλης για μια ακόμη χρονιά, τα επισκέφθηκε στα Νοσοκομεία που νοσηλεύονται και τους έκανε εκεί το δώρο τους.

Ο Άγιος Βασίλης του «Χαμόγελου» ξεχύθηκε με τα ξωτικά και τους υπόλοιπους φίλους του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα για να δώσει τις ευχές του, τα δώρα του και τα περαστικά του στα παιδιά που τόσο αγαπά. Τα πρόσωπά τους γέμισαν χαμόγελα και κατάλαβαν ότι ο Άγιος Βασίλης όπου και να βρίσκονται, είναι εκεί με την αγάπη του και μια μεγάλη αγκαλιά για όλους.

Ο Άγιος Βασίλης χάρισε 683 χαμόγελα σε 683 νοσηλευόμενα παιδιά. Επισκέφθηκε το Παίδων «Η Αγία Σοφία», το Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», την Ογκολογική Μονάδα «Ελπίδα», το Παίδων Πεντέλης, το Αιματολογικό-Ογκολογικό Τμήμα Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, το Παιδο- ογκολογικό Τμήμα Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» και την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Ρίο.

Ξεχωριστά και ιδιαίτερα δώρα δόθηκαν και στους μικρούς μας φίλους που νοσηλεύονται με εισαγγελική εντολή στα νοσοκομεία, και που περνούν τις μέρες των εορτών με τη συντροφιά των εθελοντών του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Τα χαμόγελα αυτά μπόρεσαν να υπάρξουν χάρη σε όλους εσάς που μας στηρίζετε συνεχώς και είστε μέτοχοι σε κάθε μας προσπάθεια. Ευχαριστούμε από καρδιάς.
 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ