Το Χαμόγελο του Παιδιού επισκέφτηκε το Γυμνάσιο της Μήλου πραγματοποιώντας ενημέρωση για τον σχολικό εκφοβισμό

Με μεγάλη χαρά το Τμήμα Ενημέρωσης παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», βρέθηκε κοντά στους μαθητές του Γυμνασίου της Μήλου καθώς και σε γονείς & εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.
 
Με ένα διαδραστικό τρόπο, ψυχολόγος του οργανισμού επικοινώνησε με τα παιδιά το θέμα της σχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού, απαντώντας σε ερωτήματά τους και προβληματισμούς.
 
Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς ενημερώθηκαν και δόθηκαν καλές πρακτικές για την προσέγγιση του φαινομένου μέσα στο σχολείο αλλά και μέσα στην οικογένεια.
 
Επίσης έμφαση δόθηκε στη δυνατότητα χρήσης της 24ωρης Γραμμής 1056 ως ένα εργαλείο πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας & του εκφοβισμού.
 
Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κον Δαμουλάκη Γεράσιμο για τη φιλοξενία, τον Σύλλογο Γονέων του Γυμνασίου της Μήλου για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και το Γυμνάσιο Μήλου για την πρόσκληση. 
 
*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Τμήμα Ενημέρωσης Παιδιών, Γονέων και Εκπαιδευτικών.
 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ