«Τσικνοπέμπτη στο Νοσοκομείο!»

Μεγάλη επιτυχία είχε και φέτος το αποκριάτικο πάρτυ, που διοργανώσαμε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»!

Το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης στα Νοσοκομεία, του Χαμόγελου του Παιδιού, ετοίμασε γιορτή με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους που νοσηλεύονται στην Κλινική Αιματολογίας και Ογκολογίας.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν τα νοσηλευόμενα παιδιά, οι γονείς και τα αδέλφια τους καθώς και το ιατρο- νοσηλευτικό προσωπικό. Ο παιδότοπος της Κλινικής γέμισε από σερπαντίνες, κομφετί αλλά και μικρούς και μεγάλους Πιγκουΐνους, Ζορό, Ραπουνζέλ, Ρομπέν των Δασών, Γοργόνες και Στρουμφ που με τα γέλια τους πλημμύρισαν το χώρο.

Από μια τέτοια γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει το παραδοσιακό φαγητό της Τσικνοπέμπτης.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν κατασκευές, να παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο, να λάβουν υπέροχα δώρα, μα πάνω από όλα να χορέψουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Μεγάλη μας συγκίνηση ήταν να καμαρώσουμε τη μικρή μας φίλη Σ., που ντυμένη σαν μικρή γοργόνα, έσβησε τα 3 κεριά της τούρτας της με όλους εμάς τριγύρω να της τραγουδάμε «Χαρούμενα Γενέθλια».

Ευχόμαστε σε όλους Καλές Αποκριές, και ειδικά στα νοσηλευόμενα παιδιά της Κλινικής. Καλή Ανάρρωση και του χρόνου να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους στα σπίτια τους!

Οι εργαζόμενοι και εθελοντές του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς της βραδιάς:
  • Εταιρεία Διοργάνωσης Εκδηλώσεων «The Glam in the City» – Λ.Ποσειδώνος 80, Γλυφάδα
  • Καταστήματα Hondos Center (Ν Σμύρνη, Αιγάλεω, Νέα Ερυθραία, Περιστέρι, Ομήρου): κ. Κατερίνα Βλαχογιώργου
  • Ψητοπωλείο «Το χειροποίητο Σουβλάκι της Ανάληψης» – Εθνικής Αντιστάσεως 26, Βριλήσσια
  • Ζαχαροπλαστείο Cookieland – Παπαδιαμαντοπούλου 150, Ζωγράφου – Γουδή
  • Βεστιάριο Γ. Κώνστα- Σωκράτους 16, Ομόνοια
  • Σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ