Η INTERAMERICAN χορηγός στα Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

Η INTERAMERICAN υποστηρίζει χορηγικά τα Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων Για το Περιβάλλον, που διοργανώνονται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) – εθνικό συντονιστή  των Ευρωπαϊκών Βραβείων Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με την υποστήριξη του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.


Η INTERAMERICAN συμμετέχει στον θεσμό ως χορηγός, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής», συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προσπάθεια ανάδειξης και επιβράβευσης των επιχειρήσεων που υιοθετούν και εφαρμόζουν περιβαλλοντικές πολιτικές στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα.


Στόχος των Ελληνικών Βραβείων είναι η ανάδειξη καινοτόμων περιβαλλοντικών πρακτικών από τις ελληνικές επιχειρήσεις στις κατηγορίες Περιβαλλοντική Διαχείριση, Οικολογικό Προϊόν, Καθαρή Τεχνολογία και Αειφόρος Κατασκευή. Οι εταιρείες που διακρίνονται συμμετέχουν αυτόματα στο διαγωνισμό των Ευρωπαϊκών Βραβείων Περιβάλλοντος.


Οι 7 ελληνικές επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν μεταξύ άλλων από Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης, βάσει των κριτηρίων που έχουν θεσμοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 4 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ. στο Κέντρο ΓΑΙΑ του Μουσείου Γουλανδρή.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ