Ο Όμιλος Κωτσόβολος κατακτά το βραβείο «Ανθρώπινου Δυναμικού» της KPMG

Ο Όμιλος Κωτσόβολος, η Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών Ειδών στην Ελλάδα, κατέκτησε το «Βραβείο Ανθρώπινου Δυναμικού – Διαχείριση της Απόδοσης, Αποδοχών και Παροχών και Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού» στην πρώτη του συμμετοχή στα «Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού 2007» που διοργάνωσε η KPMG για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα. Η τελετή πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 10ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού, που διεξήχθη στην Αθήνα, στις 8-9 Φεβρουαρίου 2007.

Το βραβείο εκ μέρους της Κωτσόβολος παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Fernando de Vicente, από τον Γενικό Διευθυντή της Accor Services κ. Ιωάννη Κολοβό.

Το πρόγραμμα «Διοίκηση της Απόδοσης», όπως εφαρμόζεται από τον Όμιλο Κωτσόβολο, είναι ένα ολοκληρωμένο διοικητικό σύστημα που αποτελείται από τις λειτουργίες του προγραμματισμού, της εφαρμογής διαδικασιών εκπαίδευσης και ανάπτυξης, της καθοδήγησης, της αξιολόγησης και της επιβράβευσης της απόδοσης των μελών του προσωπικού του, που συμβάλλουν στην εμπέδωση της εταιρικής κουλτούρας και στη βελτίωση της απόδοσης της εταιρείας.

Ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Κωτσόβολος, κ. Δημήτρης Κουκουμπάνης, δήλωσε: «Τα Βραβεία της KPMG αποτελούν ήδη έναν καταξιωμένο θεσμό αναγνώρισης και επιβράβευσης των εταιρειών που επιδεικνύουν σημαντικές πρωτοβουλίες στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού. Τόσο η διαδικασία βράβευσης, όσο και η σύνθεση της επιτροπής αξιολόγησης, η οποία αποτελείται από καταξιωμένες προσωπικότητες της εγχώριας ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, διασφαλίζουν απόλυτα το κύρος και την αξιοπιστία της διοργάνωσης. Για τους λόγους αυτούς, η βράβευση αυτή, που συνοδεύει την πρώτη μας συμμετοχή, αποκτά ιδιαίτερη σημασία για όλους εμάς στον Όμιλο Κωτσόβολο, και αποτελεί πρόσθετο κίνητρο για να παραμείνουμε οι ηγέτες στο χώρο του λιανικού εμπορίου».

Πηγή: Presspoint.gr.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ