Οι εταιρείες Κωτσόβολος και Electro World «Με το Βλέμμα στην Κοινωνία»

Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της DSGi South East Europe στην Ελλάδα


Οι εταιρείες της DSGi South East Europe, Κωτσόβολος και Electro World, σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ», παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου σήμερα, Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2007, στην Αίγλη Ζαππείου. Κατά τη συνέντευξη Τύπου, στελέχη του Ομίλου παρουσίασαν το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου DSGi στην Ελλάδα, ενώ μαζί με στελέχη του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ανακοίνωσαν και την ευρύτερη συνεργασία των δύο οργανισμών, η έναρξη της οποίας σηματοδοτήθηκε από τη δενδροφύτευση που πραγματοποίησε ο Όμιλος σε συνεργασία με τη ΜΚΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στην Πεντέλη.


Την παρουσίαση ξεκίνησε ο κ. Chris Matthews, Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου, ο οποίος μίλησε για τη DSGi και για τη σημασία της παρουσίας των εταιρειών Κωτσόβολος και Electro World στην ελληνική αγορά, καθώς και για το «Switched on Communities», το πρόγραμμα που σχεδίασε και υλοποιεί η DSGi για να υποστηρίξει και να ενισχύσει μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες στις χώρες όπου δραστηριοποιείται.


Στη συνέχεια, ο κ. Γιώργος Καράμπελας, Διευθυντής Marketing, μίλησε για την εφαρμογή και υλοποίηση του διευρυμένου προγράμματος για την Ελλάδα «Με το Βλέμμα στην Κοινωνία» με κύριους άξονες την Κοινωνία και το Περιβάλλον. Στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων με την προσφορά ειδών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων μέσω των τοπικών καταστημάτων Κωτσόβολος και Electro World.


Το δεύτερο μέρος της παρουσίασης εστίασε στη συνεργασία της DSGi South East Europe με τη ΜΚΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ με ιδιαίτερη έμφαση στην πρόσφατη ενέργεια δενδροφύτευσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας. Συγκεκριμένα, την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου εργαζόμενοι και στελέχη του Ομίλου, καθώς και στελέχη της ΜΚΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ έλαβαν μέρος στη συμβολική εκδήλωση έναρξης της δενδροφύτευσης στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης, που υποστηρίζει η DSGi South East Europe και που πρόκειται να συνεχιστεί άμεσα. Τα εξειδικευμένα στελέχη και οι συνεργάτες του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ παρουσίασαν τις λεπτομέρειες και τη σημασία της ενέργειας αυτής, καθώς και άλλες δραστηριότητες της οργάνωσης για την προστασία του περιβάλλοντος.


Συνοψίζοντας, ο κ. Γιώργος Καράμπελας, Διευθυντής Marketing του Ομίλου, δήλωσε: «Αναγνωρίζοντας τη σημασία της συνεισφοράς στην κοινωνία και της προστασίας του περιβάλλοντος, ο Κωτσόβολος στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στις προσπάθειες που γίνονται για την αναβάθμισή τους. Ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, η DSGi South East Europe είναι περήφανη για το πρόγραμμα 'Με το Βλέμμα στην Κοινωνία' με το οποίο οριοθετούμε και σηματοδοτούμε την κοινωνική μας υπευθυνότητα. Ταυτόχρονα, με αυτό το πρόγραμμα ο Όμιλος κάνει τους εργαζομένους του συμμέτοχους σε αυτή τη συνολική προσπάθεια για τη βελτίωση της ζωής και του περιβάλλοντος».


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ