Η Κωτσόβολος προσφέρει υποτροφίες και βοήθεια στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά ένας μήνας στον οποίο γονείς, μαθητές και φοιτητές προ- ετοιμάζονται για τη νέα ακαδημαϊκή και σχολική χρονιά. Σε αυτό το κλίμα η Κωτσόβολος αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την εκπαίδευση, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε πλήρη εκπαιδευτικά προγράμματα για σπουδαστές και σε απαραίτητα εφόδια για μαθητές. 

Η πρώτη μεγάλη ενέργεια αφορά στην προσφορά έξι υποτροφιών για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, στο Athens Tech College και στο BCA College. Συγκεκριμένα, η Κωτσόβολος θα προσφέρει τέσσερις υποτροφίες στο Athens Tech College, δύο για το τετραετές πρόγραμμα σπουδών, Bsc in Computer Science, και δύο για επιλεγμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του. 

Επιπλέον, θα διαθέσει δύο υποτροφίες στο BCA College, για Bachelor και MBA Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου στο promo.kotsovolos.gr/ scholarships. 

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της 10% όφελος σε όλα τα προγράμματα σπουδών του Athens Tech College με κάθε αγορά προϊόντων τεχνολογίας. Η δεύτερη πρωτοβουλία της αφορά στην ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου»

Η εταιρεία και οι εργαζόμενοί της συγκέντρωσαν μισό τόνο σχολικά είδη και τα προσέφεραν στην Οργάνωση στις 17 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: “Today Business”

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ