Εγκαίνια του Σπιτιού Φιλοξενίας Παιδιών σε Κίνδυνο στην Κυλλήνη Ηλείας

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του Σπιτιού Φιλοξενίας Παιδιών σε Κίνδυνο του Συλλόγου μας στην Κυλλήνη Ηλείας.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν από τον αξιότιμο Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτριο Αβραμόπουλο.


Το νέο μας σπίτι αποτελεί δωρεά του ζεύγους Φρεζάδου και με την ανεκτίμητη συνδρομή εταιρειών χορηγών μας, ανακατασκευάστηκε πλήρως και είναι έτοιμο πλέον να ανοίξει την αγκαλιά του στα παιδιά, που τόσο το έχουν ανάγκη.


Τα τελευταία χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει αρνηθεί τη φιλοξενία, λόγω έλλειψης χώρου, σε περισσότερα από 600 παιδιά θύματα κατόπιν αιτημάτων που δεχτήκαμε από τις Εισαγγελικές Αρχές και άλλους φορείς (ιδιωτικούς, κρατικούς) στην τηλεφωνική γραμμή SOS 1056 του Συλλόγου μας.


Τα 7 Σπίτια Φιλοξενίας Παιδιών σε Κίνδυνο του Συλλόγου που ήδη λειτουργούν δεν επαρκούν. Γι' αυτό το λόγο κρίνεται επιβεβλημένη η ανάγκη άμεσης επαναλειτουργίας του πρώτου Σπιτιού Φιλοξενίας στα Πατήσια καθώς και λειτουργία νέων σπιτιών στην Αθήνα και στην επαρχία.



  • Σπίτι Υποδοχής στην Αγία Βαρβάρα

Τα σπίτια υποδοχής δέχονται παιδιά στο αρχικό στάδιο μέχρι να βρεθεί εάν υπάρχει λύση για την επαναφορά τους στο οικογενειακό περιβάλλον.



  • Σπίτι Φιλοξενίας στην Πάτρα
  • Σπίτι Φιλοξενίας στον Πύργο
  • Σπίτι Φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη
  • 2ο Σπίτι Φιλοξενίας στην Κέρκυρα
  • Λειτουργία διαμερισμάτων-σπιτιών για παιδιά, που στηρίζουμε όταν πλέον φεύγουν από τα σπίτια φιλοξενίας και ξεκινούν την καινούργια τους ζωή με την δική μας υποστήριξη.

Όλα τα παραπάνω οικήματα παραχωρούνται στο Σύλλογο από ιδιώτες και άλλους φορείς.


Σας περιμένουμε όλους να μοιραστούμε τα εγκαίνια του όγδοου κατά σειρά Σπιτιού στην Κυλλήνη Ηλείας και να τιμήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην αποπεράτωσή του.


Πηγή: «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ