ΦΘΗΝΟ-πωρο: «φθηνότερο Φθινόπωρο» μόνο στα ΑΒ

Η ΑΒ, στα πλαίσια του εορτασμού των 70 χρόνων της πραγματοποιεί για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, μία σειρά από πολύ δυνατές διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες προσφορών σε συνεργασία με μεγάλους προμηθευτές.

Συγκεκριμένα:

  • 7 Σεπτεμβρίου – 17 Οκτωβρίου: η ΑΒ θα προσφέρει στους καταναλωτές 6 πολύ δυνατά προϊόντα ανά βδομάδα σε πολύ χαμηλές τιμές.
  • 7 Σεπτεμβρίου – 30 Νοεμβρίου 2009: για κάθε αγορά 1 τεμαχίου από τα συγκεκριμένα προϊόντα, η ΑΒ μαζί με τους προμηθευτές θα προσφέρει 0,03 ευρώ στο ΙΔΡΥΜΑ ΦΛΟΓΑ, Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.
  • Για την πλειονότητα των προϊόντων οι πελάτες θα παίρνουν από τα ταμεία και ένα κουπόνι επαναγοράς του προϊόντος με έκπτωση.

Η συγκεκριμένη ενέργεια επικοινωνείται πολύ έντονα μέσα στα καταστήματα με ειδική σηματοδότηση αλλά και ντύσιμο των εργαζομένων με ειδικό ΦΘΗΝΟ-πωρινό μπλουζάκι. Το μήνυμα ΦΘΗΝΟ-πωρο στην ουσία κάνει λογοπαίγνιο με την εποχή ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ αλλάζοντας το γράμμα «ι» με το γράμμα «η», ώστε το λογότυπο να σημαίνει «φθηνότερο Φθινόπωρο».

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ