Κινητό Κέντρο Ανακύκλωσης ΑΒ στην Κομοτηνή

Η επιτυχημένη περιοδεία του Κινητού Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ΑΒ το 2009 σε 18 πόλεις συνεχίζεται και φέτος. Μετά τα Χανιά, την Μυτιλήνη, και την Αλεξανδρούπολη σειρά έχει η Κομοτηνή. Επόμενοι σταθμοί: Δράμα, Σέρρες, Φλώρινα, Πτολεμαίδα, Ιωάννινα και Κόρινθος.

Το κέντρο βρίσκεται από τη Δευτέρα, 31 Μαίου 2010 στην Κομοτηνή, μεταξύ του Δημοτικού χώρου στάθμευσης (Δημοτικό Parking) και του Ιδρύματος Παπανικολάου.

Όλοι οι κάτοικοι της Κομοτηνής και ειδικότερα οι μαθητές της ευρύτερης περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να ανακυκλώνουν 24 ώρες το 24ώρο άδειες μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες, καθώς και κινητά τηλέφωνα και μπαταρίες. Στο κέντρο θα υπάρχει και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό κατά τη διάρκεια της μέρας που θα απαντά σε ερωτήσεις των επισκεπτών όσον αφορά τα οφέλη της ανακύκλωσης και τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου.

Οι ανακυκλωτές θα λαμβάνουν εκπτωτικά αντίτιμα για κάθε μεταλλική, πλαστική και γυάλινη συσκευασία που ανακυκλώνουν, τα οποία μπορούν είτε να εξαργυρώνουν στο κατάστημα ΑΒ, είτε να δωρίζουν την αξία της έκπτωσης υπέρ του Χαμόγελου του Παιδιού. Η ΑΒ με τη σειρά της, για κάθε συσκευασία που θα ανακυκλωθεί στις 12 πόλεις, θα συνεισφέρει κατά ένα σημαντικό ποσό στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

 


Γιατί η ανακύκλωση… είναι δείγμα πολιτισμού

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ