Συνέντευξη Τύπου: «Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης και Αποκατάστασης Παιδιών: Η Κυβερνητική Αναλγησία Κοστίζει Χιλιάδες Ευρώ στα Δημόσια Ταμεία, Επιβαρύνει τον Κρατικό Προϋπολογισμό και αφήνει ακάλυπτες τις Ευπαθείς Ομάδες Πληθυσμού»

 Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011, 12:00 μ.μ.
«Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη»
(Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, 106 71 Αθήνα)

Η Ένωση Μαζί για το Παιδί διοργανώνει συνέντευξη Τύπου για ένα σημαντικό έργο υποδομής που υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Μαζί για το Παιδί και χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και δεν μπορεί να λειτουργήσει εξαιτίας της κυβερνητικής αναλγησίας!

Πρόκειται για το πρώτο στην Ελλάδα Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης και Αποκατάστασης για Παιδιά, το οποίο έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί στο Ελληνικό Δημόσιο από τον Απρίλιο του 2010 και δεν λειτουργεί παρά τις ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί. Η Ένωση Μαζί για το Παιδί έχει εξοπλίσει πλήρως το ακτινολογικό τμήμα και το ‘Ίδρυμα Νιάρχος έχει ανακαινίσει όλους τους χώρους. Στα πλαίσια της αναβάθμισης δημιουργήθηκαν υπερσύγχρονοι χώροι φροντίδας και υποδοχής, εμβαδού 600τ.μ. και πλέον χώρος Υδροθεραπείας. Έγιναν δε σημαντικά έργα προσβασιμότητας και διαφυγής για ασθενείς και Α.Μ.Ε.Α.

Σκοπός της συνέντευξης Τύπου είναι να φέρουμε στο φως αυτή την ιστορία ντροπής, φιλοδοξώντας με τη δική σας πολύτιμη βοήθεια να ασκήσουμε πίεση στην πολιτεία για να μπορέσει να λειτουργήσει και να εξυπηρετήσει τα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες του και ταλαιπωρούνται κάθε χρόνο!

Η φωνή μας ακούγεται πιο δυνατά όταν μας βοηθάτε, ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας και αυτή τη φορά και σ’ αυτή την προσπάθεια!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ