Η Signature Flight Support στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Signature Flight Support, θυγατρική εταιρεία του ομίλου BBA Aviation, είναι μια από τις πλέον έμπειρες και εξειδικευμένες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου σε ιδιωτικά αεροσκάφη. Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται στα αεροδρόμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου και απασχολεί συνολικά 33 εργαζομένους.

Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της BBA Aviation, η Signature Flight Support προχώρησε στη δωρεά ενός οχήματος άμεσης επέμβασης στο Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο θα προστεθεί στο στόλο των οχημάτων του Οργανισμού.

Στην τελετή που διοργανώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου για την παράδοση του Skoda Octavia 5 Combi, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του ΑΙΑ, του Τελωνείου, της ΕΛΑΣ, των αεροπορικών εταιρειών και πολλοί συνεργάτες, εντός και εκτός της αεροπορικής κοινότητας. Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην εταιρεία και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη χειρονομία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Signature Flight Support κύριος Γιάννης Στεργιόπουλος, δήλωσε: «Όλοι όσοι ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια της BBA Aviation σε όλο τον κόσμο, πιστεύουμε ότι κάθε εταιρεία που εντάσσεται σε ένα κοινωνικό πλαίσιο, οφείλει να ανταποδίδει στην κοινωνία που δραστηριοποιείται. Στην πορεία μας της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, είχαμε τη μεγάλη χαρά να γνωρίσουμε υπέροχους ανθρώπους που αποτελούν έμπνευση. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη περιγραφή για «το Χαμόγελο του Παιδιού» και τους ανθρώπους του. Μακάρι μία μέρα τα σπίτια του Χαμόγελου να αδειάσουν και οι υπηρεσίες του να μην χρειάζονται πια».

Για τη στήριξη του Οργανισμού η Signature Flight Support επίσης ανακοίνωσε την διοργάνωση εκδήλωσης στις 10 Δεκεμβρίου, σε γνωστό ξενοδοχείο των νοτίων προαστείων. Οι ενδιαφερόμενοι να παραβρεθούν μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας κ. Ειρήνη Λιούτα στο τηλέφωνο 210 669 5510.

Ευχαριστούμε θερμά την SIGNATURE FLIGHT SUPPORT και το έμψυχο δυναμικό της, για την πολύτιμη συμμετοχή τους στις δράσεις μας για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ