Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα στο Ίλιον

Την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010 είχαμε μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή γιορτή στο Ίλιον. Κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Συλλόγου μας συγκεντρώθηκαν πολλά δώρα για τα παιδιά που στηρίζει ο Σύλλογος στην περιοχή. Έτσι ο Άγιος Βασίλης μπορεί να ήρθε νωρίτερα αλλά μοίρασε εκτός από δώρα και πολλά χαμόγελα όπου τα παιδιά με ικανοποίηση και περηφάνια έδειχναν το ένα στο άλλο τα καινούργια τους δώρα.

«Δεν το πιστεύω, αυτό που πάντα ήθελα»

«Μα που το ξέρατε ότι ήθελα αυτό»

«Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»

Αυθόρμητες φράσεις και αντιδράσεις των παιδιών που μας γέμισαν με περηφάνια και ικανοποίηση.

Ήταν μια πρωτοχρονιάτικη γιορτή που τα είχε όλα… Τον Aγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα, γλυκά και βασιλόπιτες, γέλια, φωνές, τραγούδι και πολύ χορό, τον οποίο ξεκίνησε ο Aγιος Βασίλης με τα παιδιά να τον ακολουθούν στις χορευτικές του κινήσεις.

Είχε όμως και πολύ άγχος και τρέξιμο στην προετοιμασία…. να βρούμε τα δώρα που θέλουν τα παιδιά, να τα τυλίξουμε, να στολίσουμε τον χώρο και να υποδεχτούμε τα παιδιά στο «Κέντρο Κοινωνικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Παιδιών» στο Ίλιον όπως έπρεπε.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές, χορηγούς, φίλους αλλά και στα παιδιά που μένουν στα σπίτια του Συλλόγου που με την βοήθεια τους συγκεντρώθηκαν τα δώρα και δόθηκαν στα παιδιά. Και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Aγιο Βασίλη που -αν και νωρίτερα- ζωντάνεψε το παραμύθι του και στο Ίλιον.

Και του χρόνου….


      
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ