«Print your mind» στην PressiousArvanitidis

«Μπορούμε να εκτυπώσουμε ό,τι έχετε στο μυαλό σας, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε εκτυπωτική σας ανάγκη και μάλιστα με τον μοναδικό στην Ελλάδα πιστοποιημένο, φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο». Έτσι δηλώνουν οι άνθρωποι της PressiousArvanitidis και το υπογράφουν μάλιστα με τη νέα υπογραφή της εταιρείας, η οποία αποτελεί μέρος της νέας εταιρικής ταυτότητας της PressiousArvanitidis.

Από την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011, η PressiousArvanitidis, η μόνη πιστοποιημένη κατά FSC® εταιρεία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων στην Ελλάδα, επικοινωνεί με το κοινό στο οποίο απευθύνεται, μέσω της νέας της εταιρικής ταυτότητας και καλεί τις εταιρείες – συνεργάτες της να κάνουν «Print your mind», να μεταφέρουν και να τυπώσουν στο χαρτί ό,τι έχουν στο μυαλό τους.

Η νέα εταιρική ταυτότητα αποτελεί την αντανάκλαση μιας διαδικασίας restructuring που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια στην PressiousArvanitidis, διαδικασίας απόλυτα συμμετοχικής για τα στελέχη της. Παράλληλα, η εταιρεία αποσκοπεί στο να επικοινωνήσει τη διαδικασία αυτή σε μεγάλο αριθμό και εύρος stakeholders μέσω μιας σειράς δράσεων, όπως ενέργειες direct marketing ή έρευνες ικανοποίησης, αφού ως απόλυτα πελατοκεντρική, η νέα φιλοσοφία της έχει εμπνευστεί κι έχει υλοποιηθεί προς χάριν των πελατών και συνεργατών της.

«Print your mind» λοιπόν στην PressiousArvanitidis ή «Print your green mind» με τον μοναδικό στην Ελλάδα πιστοποιημένο κατά FSC®, φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ