H COSMOTE υποστήριξε το συνέδριο της ΕΑΣΕ για την Κοινωνική Ευθύνη

Έχοντας υιοθετήσει ως βασική στρατηγική της επιλογή την ανάληψη κοινωνικής δράσης και υλοποιώντας συστηματικά ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η COSMOTE υποστήριξε χορηγικά το 14ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΑΣΕ, που ως θέμα είχε ?Το επόμενο βήμα στο Μanagement: Κοινωνική Ευθύνη, Εμπιστοσύνη & Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα?.

Σκοπός του συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 22 Μαΐου, ήταν να αναλυθεί η σχέση κοινωνικής ευθύνης με την εταιρική ανταγωνιστικότητα και να διερευνηθούν οι μέθοδοι με τις οποίες οι επιχειρήσεις μπορούν να καλλιεργήσουν την εμπιστοσύνη, δημιουργώντας έτσι ένα διαρκές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Στους βασικούς ομιλητές του Συνεδρίου συγκαταλέχθηκαν διακεκριμένες προσωπικότητες της διεθνούς επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής σκηνής, όπως ο κ. Michel Rocard, τ. πρωθυπουργός της Γαλλίας, ο κ. Francis Fucuyama, καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας και ο Sir John Harvey Jones, ένας από τους πλέον καταξιωμένους επιχειρηματικούς ηγέτες σε διεθνές επίπεδο.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) που ιδρύθηκε το 1986 με βασικό στόχο να συμβάλλει στην ανύψωση του επιπέδου του ανώτατων στελεχών και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ease.gr


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ