Η Κωτσόβολος στο 3ο ThinkBiz Academy

Με ομιλητή τον Χρήστο Καραγιαννάκη, COO της Dixons South East Europe

Η Κωτσόβολος βρέθηκε ανάμεσα στις εταιρείες που συμμετείχαν στο ThinkBiz Academy, το διήμερο για τη νεανική επιχειρηματικότητα που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά με θέμα «Elevator Catalyst».

Η Κωτσόβολος έδωσε το παρών με ομιλητή τον Χρήστο Καραγιαννάκη, Chief Operating Officer, Dixons South East Europe, ο οποίος παρουσίασε το κατά πόσο το «Corporate business is boring», δηλώνοντας: «Ο καταλύτης της σταδιοδρομίας μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, αρκεί να τολμάμε να καινοτομούμε και να σκεφτόμαστε πέρα από τα στεγανά και τα όρια, θέτοντας ως προτεραιότητα τη μέγιστη ανάπτυξη των δεξιοτήτων μας.

Σε μία εταιρεία που επιτρέπει την ανάπτυξη των ταλέντων, ο καταλύτης είναι ο εργαζόμενος, που μπορεί να λειτουργήσει ως intrapreneur και να γίνει ο καταλύτης, τόσο για τον ίδιο, όσο και την εταιρεία». Κατά τη διάρκεια του ThinkBiz Academy, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με στελέχη μεγάλων εταιρειών, να ενημερωθούν για το οργανόγραμμα μίας εταιρείας, να πάρουν tips για την επιχειρηματικότητα και να βρεθούν σε ένα περιβάλλον που στόχος ήταν η προώθηση των ιδεών και η ανταλλαγή απόψεων.

Πηγή: marketingweek.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ