Boussias Communications: Πραγματοποιήθηκε το 5ο Facility Management Conference

Keep up with trends and new technologies on the FM discipline

Με αμείωτο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, η 5η διοργάνωση του Facility Management Conference, που διοργανώθηκε από την Boussias Communications στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, στην Αθήνα. Περισσότερα από 150 στελέχη επιχειρήσεων, που παρέχουν υπηρεσίες  FM και επιχειρήσεων-χρηστών τέτοιων υπηρεσιών, παρακολούθησαν το πλούσιο περιεχόμενο του συνεδρίου, που εστίασε στο πώς η  διαχείριση των εγκαταστάσεων  (FM) και η διαχείριση εταιρικών ακινήτων (CREM) αποτελούν δύο κλάδους με ισχυρή επίδραση στον έλεγχο και τη μείωση του κόστους διαχείρισης  ακινήτων και εγκαταστάσεων, αλλά και αποτελεσματική υποστήριξη των πρωτογενών δραστηριοτήτων και των επιχειρηματικών σκοπών. Το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), καθώς και η ψηφιοποίηση απέδειξαν ότι είναι πιο προσιτή από ποτέ η  διαχείριση εγκαταστάσεων και η εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων. 

Για πρώτη φορά σε συνέδριο για τον κλάδο του FM, φιλοξενήθηκαν τέσσερις keynote speakers και μετέφεραν στο κοινό του συνεδρίου τεχνογνωσία για το πώς θα πετύχουν αύξηση αποδοτικότητας, βελτίωση λειτουργικότητας  και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρηση

Ο Prof. Michael May Board, μέλος του GEFMA (German Facility Management Association), επικεντρώθηκε στην κατανόηση της επίδρασης της τεχνολογίας και το μέλλον της τεχνολογίας της πληροφορίας (IT) στο FM, τον αντίκτυπο και την προοπτική της ψηφιοποίησης στον κλάδο. Ο Chris Moriarty, Director of Insight, Institute of Workplace and Facilities Management (IWFM), με την παρουσίασή του διερεύνησε τις ευκαιρίες και την εξέλιξη του FM μέσα από τη διαχείριση της αλλαγής. Η παρουσίαση του Michael Packham, Managing Director, BWA (Europe) Ltd, απέδειξε το γιατί ο ευφυής χώρος εργασίας αποτελεί το κομμάτι, που λείπει από το παζλ της παραγωγικότητας στις επιχειρήσεις, αλλά και τον κρίσιμο ρόλο των CREΜ (διαχείριση ακινήτων) και FM στη δημιουργία τέτοιων ευφυών χώρων εργασίας. Ο Dr. Theo van der Voordt, Επίτιμος Καθηγητής του Corporate Real Estate Management (CREM), ανέλυσε το θέμα της αποδοτικότητας και της μείωσης του κόστους ως αξίες, που κατατάσσονται ψηλά στη διαχείριση εγκαταστάσεων και πώς θα επιτευχθούν. 

Ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων έδωσαν δυναμικά το «παρών» και στη φετινή διοργάνωση (ΤΑΙΠΕΔ, Fraport Greece, ΔΑΑ Ελ. Βενιζέλος, Hertz,  Ειδική Γραμματεία  ΣΔΙΤ, Sarantis Group, Boehringer Ingelheim Ελλάς, All Experts Facilities Services, AGT, Accenture, Kärcher, Redex, TUV Hellas, Delphis, ISS Facility Services, ΜΕΛΚΑΤ, ΥΑΔΕΣ, Meccanica Group, Jones Lang Lasalle, ΑΡΙΟΝΑ Ελλάς, ΟΠΑΠ, Eurobank, Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, Εθνική Τράπεζα, Αlpha Real Estate, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, BAYER, Τράπεζα Πειραιώς κ.ά.), αξιοποιώντας τη δυνατότητα ενημέρωσης για τις νέες τάσεις και ουσιαστικού networking. 

Χορηγός του Συνεδρίου ήταν η Singular Logic senseone, Conferience experience sponsor το Conferience και Carbon Neutral Sponsor η Green evolution.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ