ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Υποτροφία από τη NielsenIQ για το Πρόγραμμα MSc in Strategic HRM

Η NielsenIQ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία κατάρτισης σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στο πεδίο της διοίκησης επιχειρήσεων.

Στην παροχή μιας πλήρους φοίτησης υποτροφίας για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “MSc in Strategic HRM” του Alba Graduate Business School, The American College of Greece, προχωράει η εταιρεία NielsenIQ.

Η υποτροφία, η οποία καλύπτει το 100% των διδάκτρων, προσφέρεται από τη NielsenIQ ως μέρος του παγκόσμιου προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητάς της και αποτελεί απτή απόδειξη της υποστήριξης της εταιρείας στην εκπαίδευση ως βασικό μέσο ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας και ευρύτερα της κοινωνίας.

Το Human Resource Management (HRM) αποτελεί αυτή τη στιγμή έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στο πεδίο της διοίκησης επιχειρήσεων. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Strategic HRM, το οποίο ξεκινά τον Ιανουάριο του 2022,  απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να ακολουθήσουν μια καριέρα στον κλάδο αυτό, παρέχοντάς τους τη γνώση και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να διαχειριστούν αποτελεσματικά και με επιτυχία τις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρησιακού χώρου. Στόχος του MSc in Strategic HRM είναι η καλλιέργεια των κατάλληλων δεξιοτήτων για την επιτυχή αντιμετώπιση των προκλήσεων που συνδέονται με τους ανθρώπους στις σύγχρονες επιχειρήσεις, διαμορφώνοντας στελέχη ικανά να λειτουργήσουν ως φορείς μετασχηματισμού και ως στρατηγικοί επενδυτές στο ανθρώπινο κεφάλαιο των οργανισμών τους.

Ο Βάιος Δημοράγκας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της NielsenIQ Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Στη NielsenIQ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ταυτόχρονα υπερήφανοι για τη στρατηγική μας συνεργασία με το Alba Graduate Business School, το οποίο παρέχει πρότυπες και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Η υποτροφία που προσφέρει η εταιρεία μας για το πρόγραμμα MSc in Strategic HRM του Alba παρέχεται στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της NielsenIQ, καθώς θεωρούμε ότι η εκπαίδευση είναι ένα από τα βασικά μέσα προόδου της κοινωνίας μας και ως εκ τούτου την υποστηρίζουμε και την ενθαρρύνουμε σε συνεργασία πάντα με αξιόπιστους φορείς».

Από τη μεριά του ο Δρ. Στέφανος Ζάρκος, Associate Dean of Academic Programs  του Alba Graduate Business School, σημείωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε τη NielsenIQ για την υποτροφία που προσφέρει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Strategic HRM της σχολής μας και για όλη την υποστήριξη που έμπρακτα έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι στρατηγικές συνεργασίες με πρωτοπόρες επιχειρήσεις όπως  η NielsenIQ  εμπεριέχονται στο DNA του Alba, καθώς το σχολείο διακρίνεται για την έμφυτη τάση και δέσμευση στενής συνεργασίας με την επιχειρηματική κοινότητα, με κοινό σκοπό την ανάπτυξη ικανών στελεχών που θα λειτουργούν ως φορείς ανάπτυξης και προόδου σε εθνικό και  διεθνές επίπεδο.»

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υποτροφία λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τα κριτήρια που απαιτούνται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Νίνα Χρυσάφη, τηλ.: 210 89.64.531 (εσωτ. 2201), e-mail: mshrm@alba.acg.edu.

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα ενώ τα απαραίτητα δικαιολογητικά περιγράφονται εδώ.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ