Η Coca-Cola στηρίζει το Διεθνές Ίδρυμα Ολυμπιακής και Αθλητικής Παιδείας

Στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2007 οργανώθηκε στην Αθήνα από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και το Διεθνές Ίδρυμα Ολυμπιακής και Αθλητικής Παιδείας η 3η Διεθνής Συνάντηση Εργασίας με θέμα: «Μια νέα γενιά αλλάζει τον κόσμο».

Η Coca-Cola Hellas αποτελεί υποστηρικτή του Διεθνούς Ιδρύματος Ολυμπιακής και Αθλητικής Παιδείας και παραμένει αρωγός σε κάθε σημαντική πρωτοβουλία και προασπίζεται τις αξίες του Ολυμπισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Στόχος της Διεθνούς Συνάντησης Εργασίας ήταν η μελέτη της υλοποίησης του προγράμματος για τη «δημιουργία της νέας γενιάς» καθώς και η κατάρτιση ενός προγράμματος δράσης για τη λειτουργία Forum που θα λειτουργεί ως εποπτεύον φορέας για τις παραπάνω δράσεις.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Αντώνιος Τζίκας, ανακοίνωσε τον προγραμματισμό των δράσεών του για τη διάδοση των μηνυμάτων του Ολυμπισμού, στοχεύοντας στη «δημιουργία μιας νέας γενιάς», που θα συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κοινωνίας.

Την κήρυξη των εργασιών έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ενώ η πρωτοβουλία του Ιδρύματος τελεί υπό την υψηλή Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ