OTE: Σε «ΟΤΕ – Globiled» έργο 14 εκατ. για ενεργειακή αναβάθμιση του δήμου Σαλαμίνας

Η ένωση εταιρειών «ΟΤΕ – Globiled» ανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες του NetFAX, το έργο «Ενεργειακή αναβάθμιση – αυτοματοποίηση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού κοινόχρηστων χώρων και εφαρμογές Smart Cities, με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Σαλαμίνας». Η αξία της σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ του αναδόχου και του δήμου Σαλαμίνας ανέρχεται στα 14,4 εκατ. ευρώ. Η αναβάθμιση του Συστήματος θα υλοποιηθεί, μέσω της:

  • – Εγκατάστασης κατάλληλων λαμπτήρων, προβολέων, φωτιστικών LED/ υλικών υψηλής τεχνολογίας και ενεργειακής απόδοσης
  • – Εγκατάστασης υλικών (hardware) και λογισμικού (software) του «συστήματος τηλελέγχου – τηλεχειρισμού και ελέγχου ενέργειας» και λειτουργία εφαρμογών Smart Cities (υπηρεσίες μέσω πλατφόρμας διαχείρισης).
  • – Παραμετροποίησης – λειτουργίας του «συστήματος τηλελέγχου – τηλεχειρισμού και ελέγχου ενέργειας», τουλάχιστον σε επίπεδο κόμβου (pillar) για κατά μέγιστο 16.350 φωτιστικά σώματα/ λαμπτήρες / προβολείς και σε επίπεδο φωτιστικού για κατ’ ελάχιστον 1.000 φωτιστικά που θα τοποθετηθούν σε δρόμους του δήμου καθώς και των εφαρμογών Smart Cities που θα προσφερθούν.
  • – Λειτουργίας και Συντήρησης του Συστήματος Περιοδικής και Επεμβατικής Συντήρησης, προγραμματισμένης και έκτακτης, του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων (Οδοφωτισμός) του Δήμου, για χρονικό διάστημα 12 ετών.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ