ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Ευκαιρίες μερικής υποτροφίας για το τμήμα Πλήρους Φοίτησης του MBA International του ΟΠΑ

 

Tο MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεχίζοντας τις δράσεις με σκοπό την ενίσχυση της ποιοτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και την ΙΟΝ Α.Ε. Βιομηχανίας και Εμπορίου Κακάο & Σοκολάτας θα προσφέρει υποτροφίες για το Full-Time πρόγραμμα για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25. Οι υποτροφίες θα βασίζονται στα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων για φοίτηση στο Πρόγραμμα. Με αυτό τον τρόπο το Μεταπτυχιακό δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές να εμπλουτίσουν τις σπουδές τους, παρακολουθώντας ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, να εξοικειωθούν με την επιχειρησιακή πραγματικότητα και να μεταφέρουν αργότερα την πολύτιμη εμπειρία τους στην αγορά εργασίας.

 

Το Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης δίνει τη δυνατότητα σε υποψηφίους οι οποίοι θα γίνουν δεκτοί για φοίτηση να ολοκληρώσουν το βασικό πρόγραμμα σπουδών σε δύο εξάμηνα, σε ένα ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων, και να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους με την τελική τους διπλωματική εργασίας στους επόμενους 4 μήνες.

 

Το MBA International είναι ένα διεθνές και καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα το οποίο προσφέρεται εξ ολοκλήρου στην Αγγλική γλώσσα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η πιστοποίηση από το Association of MBAs (ΑΜΒΑ), την οποία κατέχει το Πρόγραμμα από το 2005, η διεθνής κατάταξή του ανάμεσα στα κορυφαία ΜΒΑs στην Ευρώπη, το ισχυρό δίκτυο των αποφοίτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και το υψηλό ποσοστό απορρόφησης των αποφοίτων από την αγορά εργασίας, ενισχύουν σημαντικά την αναγνωρισιμότητα και τη φήμη του Προγράμματος παγκοσμίως.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ένταξης στο Τμήμα Πλήρους Φοίτησης στο ΜΒΑ International και καλούνται να υποβάλουν αίτηση, μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αναλυτικά στη σελίδα https://imba.aueb.gr/call-for-applications-intake-september-2024/), ως την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του ΜΒΑ International στο e-mail imba@aueb.gr.

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ