ACG – Deree: Οι υποτροφίες για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2024-25

Ίσες εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε νέους και νέες, ανεξαρτήτως οικονομικού υποβάθρου, προσφέρει το Deree μέσα από τις υποτροφίες του για το νέο ακαδημαϊκό έτος, που ξεκινά τον Σεπτέμβριο 2024.

Πιστό στην αποστολή του να στηρίζει ακαδημαϊκά υποσχόμενους νέους και νέες, προσφέροντάς τους πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση παραμένει και φέτος το Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

 

Για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2024-25, που ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2024, το Deree θα διαθέσει υποτροφίες συνολικού ύψους 7,5 εκ. ευρώ σε νέους και νέες, ώστε να παρακολουθήσουν τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματά του.

 

 

Οι υποτροφίες εξασφαλίζονται μέσα από επιτυχημένες συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρείες και ιδρύματα, από δωρητές αλλά και από ίδιους πόρους του Κολλεγίου.

 

Υποτροφίες για προπτυχιακά προγράμματα

 

Συγκεκριμένα, υποτροφίες σε όσες και όσους επιθυμούν να σπουδάσουν ΕπιχειρηματικότηταΠληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης, Πληροφορική ή να εγγραφούν στο Πρόγραμμα Κυβερνοασφάλειας και Δικτύων, προσφέρει η Viva.com. Υποτροφίες για το πρόγραμμα Ναυτιλιακών Σπουδών προσφέρουν με τη σειρά τους οι Seanergy Maritime Holdings Corp. (NASDAQ: SHIP) και United Maritime Corporation (NASDAQ: USEA)ενώ η Eurobank Equities δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές και φοιτήτριες να ακολουθήσουν μία υποειδίκευση (minor) στο Trading Xρηματαγορών. Τέλος, το Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη διαθέτει έως και 6 υποτροφίες ετησίως σε προπτυχιακούς σπουδαστές.

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ