ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων Η IAA TRANSPORTATION ανοίγει τις πύλες της 17 – 22 Σεπτεμβρίου 2024

 

Από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου 2024 θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Αννοβέρου η IAA TRANSPORTATION, η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων, που διοργανώνει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Αννοβέρου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

 

Η IAA TRANSPORTATION, αποτελώντας τη σημαντικότερη πλατφόρμα στην Ευρώπη για την καινοτομία στις μεταφορές, την εφοδιαστική αλυσίδα και την κινητικότητα, πρόκειται να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις μεταξύ άλλων γύρω από τις υποδομές και τη φόρτιση των υποδομών για τις μεταφορές και τα εμπορικά οχήματα, την ψηφιοποίηση και ψηφιακές υπηρεσίες, και την παραγωγή ενέργειας και ανανεώσιμα καύσιμα.

 

Επιπλέον, στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2024 η IAA TRANSPORTATION θα μετατραπεί στα πλαίσια της έκθεσης σε ένα οικογενειακό φεστιβάλ όπου μέσα από ειδικά αξιοθέατα για τους οδηγούς και τις οικογένειές τους θα αναδείξει συναρπαστικές γνώσεις για τον κόσμο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των μεταφορών, καθώς και διασκεδαστικές δραστηριότητες και ειδικές προσφορές ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των οικογενειών και των οδηγών.

 

Στην τελευταία επιτυχημένη διοργάνωση της IAA TRANSPORTATION συμμετείχαν 1.402 εκθέτες από 42 χώρες οι οποίοι παρουσίασαν τις καινοτομίες τους γύρω από τις μεταφορές σε περίπου 133.000 εμπορικούς επισκέπτες από 72 χώρες.

 

Στη φετινή διοργάνωση της IAA, αναμένεται το ποσοστό των διεθνών εκθετών να αυξηθεί στο 70%, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα και το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την κλιματικά ουδέτερη κινητικότητα και τα βιώσιμα επαγγελματικά οχήματα.

 

Η προπώληση εισιτηρίων για την IAA TRANSPORTATION 2024 έχει ήδη αρχίσει, και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στο τηλ. 2106419041 ή Email: hannovermesse@ahk.com.gr για να λάβει κωδικό και οδηγίες προκειμένου να προμηθευτεί το εισιτήριό του από την ιστοσελίδα της έκθεσης.

 

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα εξής είδη εισιτηρίων:

 

  • Εισιτήριο για όλες τις ημέρες της εκδήλωσης (Fullevent ticket) 74€: ισχύει για πολλαπλές εισόδους από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου 2024.
  • Ημερήσιο εισιτήριο – καθημερινές (Day ticket weekday) 28€: ισχύει για μία μόνο είσοδο από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου 2024.
  • Ημερήσιο εισιτήριο – σαββατοκύριακο (Day ticket weekend) 10€: ισχύει για μία μόνο είσοδο στις 21 ή 22 Σεπτεμβρίου 2024.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την IAA TRANSPORTATION, κάθε ενδιαφερόμενη εταιρεία μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Αννοβέρου στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ: 2106419041, Email: hannovermesse@ahk.com.gr ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.iaa-transportation.com/en.

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ