DIASTASIS: Υλοποίηση Βιώσιμων Πρακτικών

 

Στη ΔΙΑΣΤΑΣΙΣ, αναγνωρίζουν την ανάγκη για βιώσιμες πρακτικές και εφαρμόζουν συγκεκριμένες δράσεις για να προστατεύουν το περιβάλλον και να προάγουν την βιωσιμότητα:

1. Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015 – Διασφαλίζουν την πλήρη συμμόρφωση με διεθνή πρότυπα, ενισχύοντας την περιβαλλοντική τους απόδοση.

2. Αποδοτική Χρήση Πόρων – Επιδιώκουν την όσο το δυνατόν αποδοτικότερη χρήση υλικών, πόρων και υπηρεσιών κοινής ωφελείας, συμπεριλαμβανομένου του νερού και της ηλεκτρικής ενέργειας.

3. Εκπαίδευση και Εταιρική Κουλτούρα – Προσφέρουν κατάρτιση στο προσωπικό τους και καλλιεργούν μια κουλτούρα σεβασμού και ευθύνης προς το περιβάλλον.

4. Διαρκής Βελτίωση – Δεσμεύονται στη συνεχή αναθεώρηση και βελτίωση των περιβαλλοντικών τους διαδικασιών για να επιτύχουν και να υπερβαίνουν τις προσδοκίες.

5. Μείωση Ρύπανσης – Προσπαθούν συνεχώς να μειώσουν την επίδρασή τους στο περιβάλλον, διαχειριζόμενοι υπεύθυνα τα απόβλητά τους.

Κάθε βήμα που γίνεται προς τη βιωσιμότητά είναι ένα μονοπάτι που απαιτεί συνεχή αφοσίωση και καινοτομία. Προσκαλούν τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες τους να ενταχθούν σε αυτή την προσπάθεια για ένα πιο πράσινο μέλλον.

 

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ