Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, GENESIS Pharma Α.Ε.

Ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1953, είναι πτυχιούχος Οικονομικών της ΑΣΟΕΕ και κάτοχος ΜΒΑ από το London Business School (LSE). Από τo 2000, εκλέγεται Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του London Business School στην Ελλάδα, του οποίου είναι και ιδρυτικό μέλος.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των φαρμακευτικών προϊόντων, έχοντας διατελέσει για δέκα χρόνια Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wellcome Hellas A.E. και της Wellcome plc για το Ισραήλ. Έχει διατελέσει επίσης Assistant Country Manager της PepsiCo International στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Το 1996, ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης συμμετείχε στην ιδρυτική ομάδα της GENESIS Pharma της οποίας είναι και μέτοχος και από τότε κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

Είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ, μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου «Επιχειρηματικότητα Νέων». Επίσης, αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων του London Business School στην Ελλάδα, ενώ από το 2000 μέχρι σήμερα εκλέγεται Πρόεδρος.

Το 2006 ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης έλαβε το βραβείο του «Δυναμικά Αναπτυσσόμενου Επιχειρηματία» στο διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό «Entrepreneur of the Year», που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ernst & Young, ενώ το 2011 του απονεμήθηκετο 2ο βραβείο στην κατηγορία CEO & CSR 2011 Ηγέτης CEO/Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΚΕ στα πλαίσιατου Συνεδρίου CEO & CSR Money Conference 2011, που οργανώθηκε από την Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασίαμε το περιοδικό «ΧΡΗΜΑ».<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ