Πάνος Μαρτίνης, Πρόεδρος Δ.Σ.

Ο Πάνος Μαρτίνης κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Εταιρειών SOFTONE – ενός εκ των μεγαλύτερων παρόχων cloud based λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, που περιλαμβάνει έξι (6) κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT και cosmoONE), απασχολώντας συνολικά 500 διακεκριμένα στελέχη πληροφορικής.

Πριν την ένταξή του στον Όμιλο SOFTONE, ο Πάνος Μαρτίνης διετέλεσε επί σειρά ετών Οικονομικός Διευθυντής της UPSTREAM, με πρόσθετες αρμοδιότητες Διοίκησης των Στρατηγικών Συνεργασιών καθώς και Διοίκησης του Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, συνέβαλλε ουσιαστικά στην ανάπτυξη και εξέλιξη της UPSTREAM σε μία από τις πλέον αναγνωρισμένες κι επιτυχημένες εταιρείες digital commerce/marketing software στον κόσμο.

Επίσης, ο Πάνος Μαρτίνης έχει στο ενεργητικό του υψηλόβαθμες θέσεις σε εταιρείες τεχνολογίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, όπως η Dell και η Deloitte. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Wharton School of the University of Pennsylvania, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα Οικονομικά από το London School of Economics.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ