Κωνσταντίνα Μπάτσαρη, Advisory and Project Manager, Global Sustain

Η Κωνσταντίνα είναι Advisory and Project Manager στη Global Sustain, όντας υπεύθυνη για την υλοποίηση των έργων συμβουλευτικής της εταιρίας.

Έχει την επίβλεψη και τη διαχείριση των συμβουλευτικών έργων της Global Sustain σε θέματα αειφορίας, εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης, όπως για παράδειγμα έργα εκπόνησης Απολογισμών Βιώσιμης Ανάπτυξης, στρατηγικής και εκπαίδευσης. Ο ρόλος της περιλαμβάνει το σχεδιασμό, το συντονισμό και την ανάπτυξη έργων βιώσιμης ανάπτυξης για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις όπως και έρευνα για καλές πρακτικές και τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο. 

Η Κωνσταντίνα, έχει εμπειρία στις κατευθυντήριες οδηγίες του GRI G4 και έχει εκπαιδευτεί εις βάθος στα νέα GRI Standards, αποκτώντας παράλληλα εμπειρία σε άλλα πρότυπα, όπως ISO 26000, United Nations Global Compact Communication on Progress, Principles for Responsible Investment, και έργα, όπως μη χρηματοοικονομική πληροφόρηση Έκθεσης Διαχείρισης Δ.Σ., stakeholder engagement, materiality analysis, sustainability training, social return on investment, sustainability e-learning, benchmarking, κ.α. 

Διανύει το δεύτερο έτος σπουδών της στο MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ίδιου πανεπιστημίου, με κατεύθυνση την Εφοδιαστική Αλυσίδα και Πωλήσεις. 

Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ